WTF: Johan Derksen bekent penetratie bewusteloze vrouw met kaars

WTF: Johan Derksen bekent penetratie bewusteloze vrouw met kaars

Johan Derksen is altijd wel te vangen voor een leuke en schuine anekdote, maar gisteravond deed hij in het programma Vandaag Inside een bekentenis die zorgt dat hij onder vuur is komen te liggen. Zo heeft 'De Snor' in zijn jonge jaren een bewusteloze vrouw gepenetreerd met een kaars.

Johan vertelde het verhaal uit zijn tijd als profvoetballer bij Veendam en dat hij met de keeper op stap was. Ze hadden twee vrouwen aan de haal geslagen en gingen daar mee naar huis. De dames waren zo dronken dat ze Johan de keeper helemaal hebben ondergekotst. Ze zijn weggegaan, maar ze zagen een juffrouw bewusteloos op de bank liggen. Toen hebben ze een grote kaars erin gestopt en zijn weggegaan.

Johan deed deze bekentenis naar aanleiding van de beslissing van Johnny de Mol om voorlopig te stoppen met het presenteren van de talkshow HLF8. Talpa Network is 'enorm geschrokken' van de bekentenis van Johan Derksen. Ze zeggen dat dit een ernstige zaak is en binnen kortst mogelijke termijn in gesprek gaan met Johan.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties