Johan Derksen maakt ruzie met Yves Gijrath in VI Vandaag: 'Onrealistisch gelul'

Johan Derksen maakt ruzie met Yves Gijrath in VI Vandaag: 'Onrealistisch gelul'

Ondernemer Yves Gijrath was gisteren te gast in het programma VI Vandaag. Gijrath vertelde over een zaak waar op was gestuit van grensoverschrijdend gedrag bij de Belgische tak van Mediagroep DPG Media. De zaak speelde zes jaar geleden af en het 'roofdier', zoals de man wordt genoemd die het gedrag vertoonde, is meteen ontslagen en via de achterdeur vertrokken. Terwijl hoofdredacteuren van andere media die worden uitgegeven door DPG Media wel op de hoogte waren. Gijrath vraagt zich af waarom de kranten van het bedrijf nu niet hier over schrijven, terwijl ze wel een mening in via hun media de wereld inzenden.

Johan Derksen kan zich wel vinden waarom er niet over deze zaak wordt geschreven. Zo meent Johan dat er adequaat is gehandeld, omdat de betreffende persoon meteen ontslagen is. Onduidelijk is ook of het slachtoffer destijds heeft geeist dat er niets van de zaak openbaar wordt gemaakt. Maar Gijrath bleef volhouden en het tweetal begon lekker ruzie te maken in het programma. Johan noemde het 'Onrealistisch gelul' en verweet Gijrath dat hij een rel wil veroorzaken.

'Derksen moet weg na schandalig tv-optreden'

Een deel van de kijkers was het eens met 'De Snor', maar een andere groep vindt dat Johan Derksen zijn langste tijd heeft gehad op televisie.

Poll

Polletje: 'De Snor' moet van de buis?

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties