Glazenwasser boos op Johan Derksen: "Ik dacht dat wappies alleen in het westen wonen"

Glazenwasser boos op Johan Derksen: "Ik dacht dat wappies alleen in het westen wonen"

Johan Derksen heeft al een mooie lijst van mensen die hij boos heeft gemaakt en daar heeft hij iemand aan toegevoegd. Namelijk zijn glazenwasser. Zo deed Johan in VI Vandaag meermaals de uitspraak dat hij nog nooit een steekhoudend argument tegen vaccinatie had gehoord. De glazenwasser uit Grollo wil nu niet meer komen.

Johan Derksen heeft de Drentse plaats Grolloo zo'n beetje eigenhandig op de kaart gezet, maar met de glazenwasser is hij eventjes geen goede vrienden meer. Deze stuurde een mail aan de familie Derksen waarin staat dat Johan zorgt voor een tweedeling in de maatschappij door zijn uitspraken. En dat heeft geleid tot een boycot van de glazenwasser. De boycot zal ook niet zomaar voorbij zijn, want Johan deed in VI de uitspraak dat hij dacht dat wappies alleen in het westen wonen.

"Ik dacht dat wappies alleen in het westen wonen"

Marcel van Roosmalen reageert op misstanden The Voice of Holland

Ook Marcel van Roosmalen kun je wel vragen om zijn mening. Wel moet je zelf een goed smerende substantie meenemen, want zijn opmerkingen zijn bijna altijd gort en gort droog. En dus ook hoe Marcel de hele rel rond The Voice of Holland ziet.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties