VKMag Facts

VKMag? Wat is een VKMag? Een vraag die we regelmatig krijgen, maar als we vertellen wat VKMag betekend staat sommige mensen ons echt ongeloofeloos aan te staren. Mijn naam is Steve en ik ben al vanaf het begin betrokken bij het project VKMag en ik zal je vertellen wat een VKMag is.

In 2002 kregen een paar mensen die elkaar een lange tijd niet hadden gezien het enorme slechte idee om gezamenlijk wat met het internet te gaan doen. Ontstaan uit een hun gezamenlijke passies korfbal, korfbal, internet, vieze dingen en dat de domeinnaam nog vrij was is Volkomenkut op 7 november 2002 geboren.

Na het lanceren van enkele soundboards, waaronder het destijds bekende Idols Soundboard, raakte VK (afkorting van Volkomen Kut) pas echt in een stroomversnelling door een stunt van Edwin Evers van Radio 538. De DJ verkondigde op de radio dat ze naaktfoto's van Christina Aquilera hadden staan op hun site, maar daardoor was hun site ook niet meer bereikbaar. Dit was in die tijd groot nieuws en nu.nl schreef dat de foto's nog wel op VK waren te vinden. Veel mensen kwamen toen een kijkje nemen en bleven hangen.

Onze peuter bleef groeien en werd ook zelfs bijgestaan door Neerlands enige echte pornoster, namelijk Kim Holland. We vergeten nu steevast onze verjaardag in november te vieren, maar dat komt waarschijnlijk omdat we nooit meer over de 1ste verjaardag van Volkomenkut heen kunnen komen. Deze hebben we namelijk gevierd met Kim Holland en een heuse taart, zoals je kunt zien in onderstaande video.

In 2004 was onze peuter een volwaardige kleuter in de vorm van een weblog/Online Magazine en dagelijks was Volkomenkut de plek waar je moest zijn om de leukste video's, foto's, muziek, links en spelletjes die rond gingen op het internet te vinden en dat kun je in 2015 nog steeds. In 2006 hebben we besloten om onze kleuter uit te laten groeien naar een volwaardige puber en hebben we onze domeinnaam ingeruild voor de domeinnaam VKMag.com. En de letters VK staan natuurlijk nog steeds voor Volkomen Kut. We vergelijken onszelf graag met het stoutste jongetje uit de klas, het jongetje dat altijd strafregels moet schrijven en het jongetje wat altijd in het fietsenhok is te vinden.

Meer VKMag

Natuurlijk is er meer VKMag. Zo plaatsen we dagelijks ook foto's en video's op onze Facebook Pagina, maar ook op Instagram kun je ons volgen. Heb jij iets wat je graag wilt delen op VKMag? Lees dan op onze contact pagina hoe je ons kunt bereiken.

Disclaimer

De toverwoorden op het internet zijn privacy en cookies. Onze cookiepolicy kun je hier lezen.

Vkmag.com is een site waar de lach voorop staat. Wij streven ernaar om de informatie en content die wij op onze site aanbieden bij de lezers ook een lach zal veroorzaken. Wij weten uit ervaring ook dat sommige links die op VKMag verschijnen juist geen lach of flauwe glimlach zullen veroorzaken, het is dan ook je eigen verantwoordelijkheid als je op een link klikt. VKMag kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie, noch voor de schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van VKMag.com. Meningen geuit in artikelen zijn de persoonlijke meningen van de schrijvers. Ook hiervoor kan vkmag.com geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden

Mocht je toch op de een of andere manier diep beledigd zijn, bijvoorbeeld omdat die foto's alleen voor jou en je vriendin waren kun je ons dat laten en hoe kun je vinden op onze contact pagina.

Huisregels

Wij van VK hebben onze bezoekers leren zeiken en waarderen ook dat ze kunnen zeiken. Alleen kunnen wij er niet tegen dat er ook gezeken wordt over zaken die niets met de desbetreffende topics te maken hebben of gezeik waar we sowiezo weinig tot niets mee kunnen. Om dit soort gezeik te voorkomen hebben we wat huisregels zodat het leven voor iedereen een stuk aangenamer zal zijn.

1. W00T First Post

Absoluut niet cool en moet je dus ook niet proberen. Je krijgt heus geen VK Shirt als je de eerste bent die een comment geeft bij een topic. Het geeft alleen aan dat we net een topic hebben geplaatst, of je bent zo zielig dat je heel de dag op f5 zit te rammen om een comment te geven. Degene die het dan ook wagen om een kreet te roepen wat in de buurt komt van First Post krijgen als beloning dan ook een IP-Ban.

2. Slow Chatten

Geloof ons, niemand op VK is geinteresseerd in jouw prive leven. Ga dan ook niet de held uithangen door op VK over je priveleven te praten of elkaar bijvoorbeeld goedemorgen te wensen. Voor het zogenaamde Slow chatten hebben ze hele handige programma's zoals bijvoorbeeld Skype, WhatsApp, Tinder of Grindr uitgevonden. Heb je toch iets te melden wat misschien interessant is voor VK gebruik dan onze linktip optie. Kun je je niet aan deze simpele regel houden en vertel je graag over de kleur van Karel zijn diarree dan zijn wij genoodzaakt je te trakteren op een IP-Ban.

3. Blijf On Topic

Discussies zijn leuk, die kunnen een topic maken of breken. Reageer daarom altijd op het Topic of op de comment van een ander. Is dat te moeilijk voor je dan kom je wederom in aanmerking voor een Ip-Ban.

4. Spam

Plaatjes en links zijn leuk, sterker nog zonder leuke plaatjes en links heeft VK geen bestaansrecht. Wij stellen het niet op prijs dat er ranzige plaatjes worden geplaatst in de comments. Wij weten dat we zelf weleens een topic plaatsen waar de honden geen brood van lusten, maar daar kunnen mensen zich altijd nog laten leiden door het icoontje wat naast het topic staat en in de comments is dat niet mogelijk. Ook het plaatsen van Offtopic linkjes stellen we niet op prijs in de comments. Wij maken VK en bepalen dus ook wat er wel en niet opkomt, ben je het daar niet mee eens dan moet je misschien eens de overweging nemen om je eigen Weblog te beginnen of onze linktip optie te gebruiken. Ook de melding dat je iets ergens anders al hebt gezien stellen we niet op prijs, voegt niets toe en nogmaals, wij bepalen wat er op VK wordt geplaatst.

5. Nicknames

Nicknames zijn er niet voor niets. Reageer alleen onder je eigen Nickname. Levert je ook een gratis IP Ban op bij overtreding.

6. Ik ben de gekSSte

Racisme zijn we ook niet van gediend. Dat doe je maar in een container in het plaatsje Panningen in Limburg, hier levert je dat een IP Ban op.