VKMag nog beterder: 'WE HEBBEN EEN APP!'

VKMag nog beterder: 'WE HEBBEN EEN APP!'

Niet schrikken na het lezen van de titel, want de schrijffouten blijven we (expres) maken en ook proberen we jullie nog steeds de leukste, ontroerendste en meest bizarre verhalen van het Internet voorschotelen, maar voor de mensen die daar behoefte aan hebben, hoeven deze mensen niet 5 keer per dag terug te komen naar de site of hun socials in de gaten te houden wanneer wij iets nieuws hebben geplaatst, nee, 'WE HEBBEN EEN APP!'.

Vorig jaar zijn we overgestapt naar een nieuw CMS en naast de snelheid van het laden van de site en dat je reacties kunt achterlaten, hebben we vanaf nu ook een app voor Apple iOS en Android. Ideaal voor als je onderweg bent en je wilt je kostbare tijd verkwanselen door nutteloze foto's en video's te bekijken.

Lekker swipen door VKMag Topics

Het zogenaamde 'swipen' zit tegenwoordig in ons systeem. Zo swipen we op Tik Tok van boven naar beneden om je te laten verrassen door nieuwe video's en op Tinder ben je gewend oom naar rechts te swipen als je wel een kunstje op de betreffende vrouw of heer kunt doen. In onze app kun je ook swipen naar andere topics, dus een veeg naar links of rechts en je kunt gewoon beginnen aan een volgend topic. Dus ook tussen onze verzamelingen hilarische, gewaagde en WTF foto's kun je swipen.

VKMag nog beterder: 'WE HEBBEN EEN APP!'
Swipe naar links of rechts om naar andere topics te gaan.

Ook het delen van topics met je vrienden is makkelijk. Kun je je vrienden, kennissen en familie ook regelmatig een linkje sturen wat ze echt gezien moeten hebben, zodat ze op werk of hun school ook mee kunnen praten over het leukste van het web.

Link VKMag App in de App Store van Apple

VKMag nog beterder: 'WE HEBBEN EEN APP!'
Klik op het plaatje om de app te downloaden voor je iPhone of iPad.

Link VKMag App in de Google Play Store (Android)

VKMag nog beterder: 'WE HEBBEN EEN APP!'
Klik op het plaatje om de App te downloaden in de Google Play Store
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties