Johan Derksen over seksgerucht Expeditie Robinson: 'Ik ga meteen 12 Marsen halen'

Johan Derksen over seksgerucht Expeditie Robinson: 'Ik ga meteen 12 Marsen halen'

Britt Dekker heeft met haar onthulling dat er ooit een keer in een seizoen van Expeditie Robinson een hongerige deelnemer een cameraman gepijpt heeft voor een Mars. Omdat er bijna gelijktijdig een video van Sylvana IJsselmuiden online kwam met het verhaal dat ze eten geroofd hadden van de cameramensen leek het erop dat Sylvana "de Marspijper" is waar Nederland toch naar op zoek is.

Sylvana zegt dat ze het niet is en dat het een kandidate is uit de editie van zeven jaar geleden, toen onder meer Nadia Poeschmann en Ancilla Tillia meededen. Zoiets valt toch onder de noemer grensoverschrijdend gedrag en BN'ers maken zich op Twitter dan ook druk welke cameraman misbruik heeft gemaakt van zijn positie.

Nog even voor de volledigheid, er deden in 2014 aan Expeditie Robinson 18 kandidaten mee. Dit waren: Ancilla Tilia, Anouk Maas, Kay Nambiar, Ferry Doedens, Coosje Smid, Krystl Pullens, Leo Alkemade, Lobke Berkhout, Loek Peters, Lone van Roosendaal, Manuel Broekman, Dominik Włodzimierz Groot, Sabrina Starke, Freddy Tratlehner, Juliette van Ardenne, Nadia Poeschmann, Remy Bonjasky en Rick Brandsteder.

RTL zelf zegt dat ze het verhaal van Britt niet kennen en het verhaal ook niet bekend is bij de producent. Wel vragen ze dat als kandidaten ooit zoiets hebben meegemaakt om zich te melden. Er zijn protocollen en ze zullen er dan werk van maken. Kleine tip voor de cameraman in kwestie, pak het volgende keer groter aan met een grootverpakking.

'Ik ga meteen 12 Marsen halen'

Het verhaal van Britt heeft ook de mannen van Veronica Inside gehaald en die weten er dan weer op een heerlijke manier op te reageren. Johan in de bocht: "Ik ga meteen 12 Marsen halen".

Mars-gate blijft de gemoederen bezighouden

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties