Probleemwijken Woensel-West 18 jaar later - Aflevering 3

Probleemwijken Woensel-West 18 jaar later - Aflevering 3

De aflevering van het SBS6 televisieprogramma Probleemwijken over de Eindhovense wijk Woensel-West is misschien wel de aflevering die het meeste bij de mensen is bijgebleven. En dat komt voor een groot gedeelte door 'Kees Kachel' die na de in 2005 uitgezonden serie uitgroeide tot een ware cultheld.

Kijkers kunnen zich zeker nog wel herinneren dat Kees op kosten van SBS een bezoekje bracht aan een prostituee. Zo was Kees voorzien van een microfoon en kon heel Nederland genieten hoe Kees van 'wippenstein' ging. Hilarische televisie natuurlijk, maar hoofdrolspelers zoals Kees hadden nooit kunnen bedenken dat deze fragmenten ook op het internet zouden belanden en hij nog vaak aan deelname aan Probleemwijken werd herinnerd.

Maar hoe is het nu met 'Kees Kachel'? Dat kun je zien in de derde aflevering van 'Probleemwijken Woensel-West 18 jaar later'. Het was een uitdaging voor documentairemaker Meije Dijkstra om Kees op te sporen en contact te leggen, maar dat is helemaal gelukt. Kees is helemaal gelukkig in de liefde en we noemen hem dan nu ook 'Kees Kachel'. Aflevering 1 bekijk je hier en aflevering 2 kun je hier bekijken.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties