Meau maakt Yvonne Coldeweijer versie van haar nummer 'Dat heb jij gedaan!'

Meau maakt Yvonne Coldeweijer versie van haar nummer 'Dat heb jij gedaan!'

'Vroegah' had je de blaadjes zoals Story en Prive die het laatste roddelnieuws brachten en later kwamen daar RTL Boulevard en Shownieuws bij. Dan had je het wel zo'n beetje als het ging om roddelnieuws.

En deze blaadjes en programma's willen altijd vriendjes blijven met de sterren, zodat ze voor de volgende opening van een envelope waar Marco Borsato of Andre Hazes op komt draven ze weer een item kunnen maken. Alleen daarmee hebben ze wel hun geloofwaardigheid ingeleverd, want het zijn allemaal vriendjes van elkaar.

Vandaar ook dat het officiele verhaal van Andre Hazes is dat hij een burn-out had, terwijl de echte geruchtenmolen op volle toeren draaide dat Andre een iets te grote fan was van Pablo Escobar's pretpoeder.

Maar er waait al een tijdje een nieuwe wind in roddel-land en dat is de wind van de zogenaamde Juicekanalen. Voornamelijk brachten ze eerst alleen het nieuws van de deelnemers van Temptation Island, Ex on the Beach en Influencers, maar er kwamen ook serieuze tips binnen. Zoals bijvoorbeeld de verhalen over Marco Borsato, Ali B en Charly Luske. En het grootste wapenfeit misschien wel de video die Yvonne Coldeweijer plaatste over Lil Kleine die het hoofd van Jaimie Vaes gebruikte als deurstopper van zijn auto.

En Yvonne vangt de laatste tijd veel wind in de media. Zo is er afgelopen week nog een poging gedaan om haar onderuit te halen door BNR Nieuwsradio en Talitha Muusse, maar is er als je alle feiten op tafel legt helemaal niets bewezen.

Toch was het voor het programma 'Even Tot Hier' reden om Meau te vragen om haar nummer 'Dat heb jij gedaan!' om te bouwen tot een Yvonne Coldeweijer versie.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties