Beelden opgedoken van Lil' Kleine die hoofd vriendin Jaimie Vaes tussen deur auto klemt

Beelden opgedoken van Lil' Kleine die hoofd vriendin Jaimie Vaes tussen deur auto klemt

De feiten rondom de persoon Jorik Scholten (27) aka de rapper Lil' Kleine blijven zich opeenstapelen. Zo is hij goed weggekomen uit zijn avontuur op Ibiza waar het wel duidelijk was dat hij zijn vriendin Jaimie Vaes zou hebben mishandeld. Afgelopen vrijdag kreeg hij 120 uur schoffelen te horen voor 'zinloos uitgaansgeweld' maar vanavond zijn er beelden opgedoken van een ruzie die Lil' Kleine gisteravond had met zijn vriendin.

Alberta Verlinde aka Yvonne Coldeweijer heeft de beelden gekregen en gedeeld met haar volgers op Instagram. Bij de beelden plaatste zij het bericht dat het gaat om beelden van gisteravond. Lil Kleine kreeg op straat ruzie met zijn vriendin Jaimie Vaes. De rapper trekt haar uit de auto en klemt haar hoofd tussen de deur.

De beelden zullen heel snel heel viraal gaan en dat is ook wat Yvonne met het delen van de beelden wil bereiken. Ze vindt het tijd voor Jaimie om afscheid te nemen van Lil' Kleine, omdat deze situatie voor haar en haar zoontje niet meer veilig is.

Ook meldt Yvonne dat het niet helemaal duidelijk is wat de aanleiding is geweest van deze mishandeling, maar volgens Yvonne is Jaimie met haar zoontje voor de zoveelste keer op straat gezet zonder spullen. Wel schijnt Jaimie op dit moment in goede handen te zijn. Hoppa, daar ga je Lil' Kleine. Nederland binnenkort weer open, maar waarschijnlijk geen optredens meer voor jou...

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties