Yvonne Coldeweijer weet het zeker: 'Andre Hazes weer aan de drugs?!'

Yvonne Coldeweijer weet het zeker: 'Andre Hazes weer aan de drugs?!'

Yvonne Coldeweijer en haar Youtube kanaal Life of Yvonne behoeven geen intro meer, want een paar weken geleden gaf Yvonne programma's zoals RTL Boulevard en Shownieuws het nakijken door beelden te brengen van Lil Kleine die een poging deed om Jaimie Vaes te slopen met de deur van zijn auto.

Vorig jaar wist Yvonne ons ook te vertellen dat Andre Hazes helemaal geen burn out heeft, maar opgenomen was in een verslavingskliniek. En in een nieuwe aflevering laat Juicy Yvonne weten dat het weer slechter gaat met Andre Hazes. Zo zou Andre volgens Yvonne zijn coke-verslaving weer hebben opgepakt, maar er nu ook een gokverslaving bij hebben. Ook zou het geld op dit moment een beetje op raken van Andre.

Ali B gaat verhuizen naar Marokko...

Wel brengt ze ook goed nieuws. En dat is dat Ali B land heeft gekocht in Marokko en daat een paleisje laat bouwen. Als dat bouwwerk af is gaat de Nederlandse knuffelmarokkaan die ook met je knuffelt als je dit niet wilt naar Marokko verhuizen. Voor altijd. Hopelijk is deze juice waar. (Thumbnail via)

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties