Yvonne Coldeweijer beweert dat Andre Hazes is opgenomen in afkickkliniek

Yvonne Coldeweijer beweert dat Andre Hazes is opgenomen in afkickkliniek

Leuk dat de meeste online kranten bij artikelen zo'n blokje hebben staan dat je een abonnement moet nemen, want dan kunnen ze kwaliteitsjournalistiek blijven leveren. En laten die artikelen nou juist niet zo goed scoren als nieuws over een Lil' Kleine die zijn vrouw in elkaar mept op Ibiza of Andre Hazes die weer eens iemand ten huwelijk heeft gevraagd. En ook nieuws wat eigenlijk helemaal geen nieuws is over deze "sterren", vindt ook gretig aftrek in Nederland. Dus iedereen blijft erover schrijven.

En programma's zoals RTL Boulevard en Shownieuws willen bij deze mensen op bezoek blijven komen om zo maar niets van het nieuws en de views te missen. En dus krijg je dus eigenlijk een eenrichtingsverkeer qua nieuws. En dat is wat de sterren zeggen wat waar is, terwijl dat helemaal niet waar is. En Yvonne Coldeweijer aka Life of Yvonne aka Alberta Verlinde lijkt daar een beetje verandering in te gaan brengen.

Andre en Sara vs Yvonne

Zo kreeg Yvonne het al eerder aan de stok met Andre Hazes, omdat zij naar buiten had gebracht dat Sarah van Soelen, de huidige vriendin van Andre Hazes, zou zijn opgenomen in een verslavingskliniek. Terwijl het management van Andre beweerde dat Sarah voor een mediatraining was opgenomen in een Spaanse kliniek. Ze zou emotioneel kapot zijn door de aanhoudende kritiek van Yvonne. Andre Hazes is ook ineens verdwenen en hij zou een burn-out hebben na een emotionele periode.

Alleen staan er waarschijnlijk in de omgeving van Andre en Sarah een aantal mensen die spion spelen voor Yvonne en dus ook zogenaamde "juice" doorspelen naar haar. En volgens die juice blijkt een heel ander verhaal.

Andre plus Sarah is een "catastrofe"

Het is bekend dat Sarah in het verleden is afgekickt van cocaine, maar Yvonne doet uit de doeken dat die opname twee jaar geleden niet vrijwillig was, maar is opgelegd door een rechter. Sarah zou een ongeluk expres hebben veroorzaakt.

Ook heeft Yvonne veel gehoord en veel berichten ontvangen over het dagelijks cocainegebruik van Andre Hazes en Sarah en dit zou van een verontrustend niveau zijn. Yvonne is dan ook verbijsterd dat de ouders van Sarah niets hebben gemerkt, want verslaafde mensen liegen de hele dag door en zijn alleen bezig met hun volgende fix.

Uit huis getrapt

Uiteindelijk zijn de ouders van Sarah er wel achter gekomen en hebben beiden uit huis getrapt. Ze weet niet of ze met spullen en al uit huis zijn gezet, maar de vader van Sarah is zo boos geworden dat hij Sarah en Andre allebei naar een afkickklinkeik heeft gestuurd.

Yvonne beweert ook dat iedereen in de mediawereld dit al weet, maar dat niemand het durft te zeggen op de tv. Alle programma's gaan dus met met het burn-out verhaal, wat volgens Yvonne dus niet het echte verhaal is. En dat doen ze dus allemaal om er bij de volgende Bubble Tea vestiging van Rachel Hazes weer bij te mogen zijn als zoonlief komt zingen op de opening.

De Popcorn Show van Yvonne

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties