Man van door Peter Gillis weggetrapte gezin zou met step over vol terras hebben gereden

Man van door Peter Gillis weggetrapte gezin zou met step over vol terras hebben gereden

Het komkommer-nieuws van vandaag is toch wel dat Peter Gillis een gezin met twee kleine kinderen van zijn vakantiepark Prinsenmeer heeft getrapt. Volgens de geruchten was Peter in alle staten toen hij een man met een elektrische step zag rijden en was het voor Peter de druppel dat de man niet wist waar hij stond op het terrein.

Het gezin met de twee kleine kinderen moest eigenlijk gelijk vertrekken van Peter, maar door toedoen van zijn zoon Mark, kregen ze nog wat tijd voordat ze van het vakantiepark werden getrapt. Het bericht van de moeder van de weggestuurde man gaat hard op Facebook en veel mensen veroordelen Peter op de staat van de huisjes van zijn parken en hoe hij Nicolleke laatst heeft aangepakt door in haar rug en neus te bijten.

Er gaan ook geruchten rond die de andere kant bespreken. Zou zou de aangeschoten man met de elektrische step over een vol terras, waar ook kinderen spelen, hebben gereden. De man schijnt zo aan het racen te zijn geweest, dat hij de zanger bijna omver heeft gereden.

In beelden die rondgaan is te zien dat ook de politie aanwezig is geweest bij dit incident en dat iemand een verhaal tegen de politie doet dat je het niet kunt maken om mensen van de camping weg te sturen.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties