WTF: Peter Gillis beet in Nicolleke haar rug en neus, kneep in haar borsten en rukte een oorbel uit

WTF: Peter Gillis beet in Nicolleke haar rug en neus, kneep in haar borsten en rukte een oorbel uit

Peter 'Massa is Kassa' Gillis (60) kwam in juli in het nieuws, omdat hij vast had gezeten voor de mishandeling van zijn vriendin Nicol. Het nieuws werd destijds gebracht, maar ondanks goede bronnen, deden Peter en Nicol Kremers (32) het eerst af als onzin. Later bleek dat er toch wat gebeurd was en Peter dit zelfs niet aan Talpa, de maker van de realityshow, heeft gemeld. En die tillen daar zwaar aan.

Anyways, vandaag 12 augustus, de dag dat de zaak voor zou komen en de rest van Nederland te weten komt wat Peter nu heeft gedaan in een Fowilde bui. De mishandeling is gebeurd op 29 mei in het vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Gillis oest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

En waarom moest Petertje dan zitten? Hij heeft Nicol in haar rug en neus gebeten, tegen de muur geduwd, in haar borsten geknepen en aan haar oor, armen en haren getrokken. Dit is de verdenking die de officier van justitie vandaag bekendmaakte bij de rechtbank in Den Bosch. Nicol heeft geen aangifte gedaan, maar heeft wel een belastende verklaring afgelegd, zei de officier van justitie vandaag. Beetje uit de buurt blijven als je Peter dus echt foxwild hebt gemaakt... (Thumbnail via)

Peter Gillis & Nicol geven 'incident' toe

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties