Peter Gillis zou gezin met 2 kleine kinderen van vakantiepark hebben getrapt

Peter Gillis zou gezin met 2 kleine kinderen van vakantiepark hebben getrapt

Jij weet zelf ook wel dat als iets op Facebook staat, dat het dan waar is. En laat er nu net een verhaal rondgaan over Peter Gillis, de hoofdrolspeler uit de realitysoap Massa is Kassa en die in zijn vrije tijd graag bijt in de rug en neus van zijn Nicolleke.

De zoon van Mia wilde met zijn gezin met 2 kleine kinderen in een caravan genieten van een vakantie op het park Prinsenmeer. De vader reed met een elektrische step over het park, toen hij Peter Gillis tegenkwam. Deze zou hebben geschreeuwd dat je op het park niet met een elektrische step mag rijden. Vervolgens vroeg Peter wat de plek was van de caravan, maar de man wist dat niet, omdat hij pas net een paar uur geleden was aangehouden. Peter zag dat als bijdehand doen en vertelde de man op een intimiderende toon dat hij zijn spullen moest pakken en kon vertrekken.

De man probeerde nog tegenin te brengen dat hij met twee kleine kinderen was en een paar biertjes op had, dus niet meer kon rijden. Peter maakte hem duidelijk dat hem dit niets kon interesseren en dat hij er vandaag af moest. Mark, de zoon van Peter, heeft ervoor gezorgd dat het gezin tot de volgende ochtend konden blijven.

Een verhaal heeft twee kanten en het verhaal van de moeder van de man gaat nu viraal op Feestboek. Is wel het zoveelste slechte verhaal over Peter in een hele korte tijd. Waarschijnlijk zal Peter vandaag reageren dat het een 'code rood' bericht is, want met deze code laten Nicol en Peter de laatste tijd weten of een verhaal klopt of niet. Zegt overigens niets, want dat zeiden ze ook van het bijtincident van Nicol.

Peter Gillis zou gezin met 2 kleine kinderen van vakantiepark hebben getrapt
Screenshot via Facebook Mia

Johan Derksen over bijtgrage Peter: Geen reden om te ontslaan

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties