Het is ook nooit goed: Geraldine Kemper vindt borstencover van Linda niet inclusief genoeg

Het is ook nooit goed: Geraldine Kemper vindt borstencover van Linda niet inclusief genoeg

De vaste bezoekers van VKMag hebben natuurlijk gisteren al gezien dat het blad Linda een speciale borsten-editie uit heeft gebracht, maar dat de borsten van Geraldine Kemper, Romy Monteiro, Lauren Verster, Joy Delima, Gaby Blaaser, Marian Mudder, Fockeline Ouwerkerk, Dilan Yurdakul en Faja Lourens al op straat lagen. Mocht je dit gemist hebben, dan is onze tip toch om de gratis VKMag App te downloaden, zodat je een seintje krijgt bij dit soort nieuws. De app voor iPhone haal je hier en de Android versie kun je hier downloaden.

De Linda heeft deze vrouwen gevraagd om in de 'TIT R Us' editie hun borsten te laten zien, omdat ze vinden dat er in 2022 enorm preuts wordt gereageerd als er een blote borst is te zien. Het beleid van Instagram is dat er geen tepels te zien mogen zien, maar het duurde wel ruim 4 uur voordat de dickpic van Tommy Lee van het platform werd verwijderd.

Mooi initiatief zou je denken, maar daar is ook niet iedereen het mee eens. Sterker nog, het is ook nooit goed, want er is kritiek gekomen dat de speciale borstencover niet inclusief genoeg zou zijn. Zo zijn de vrouwen allemaal slank en hebben kleine borsten. Dat leidde tot kritiek op sociale media en Geraldine Kemper is het eens met deze kritiek.

Journalist Tatjana Almuli zei op Instagram dat de redactie van Linda heel makkelijk verschillende soorten vrouwen en borsten op de foto had kunnen zetten. Daarbij ging het haar niet alleen om de foto, maar ook om de verhalen die verteld hadden kunnen worden. Bijvoorbeeld dat van een vrouw met een geamputeerde borst, iemand met hele grote borsten of met hangende borsten na borstvoeding.

Moeilijke keuze, want het blad Linda is in de eerste plaats opgericht om geld te verdienen en op de tweede plaats proberen ze met een dergelijke onderwerp verandering teweeg te brengen. Maar als je blaadje niet verkoopt en er geen Linda meer is, dan zal het onderwerp helemaal niet bespreekbaar worden gemaakt. Anyways, het onderwerp is nu wel besproken, dus kan iedereen tevreden zijn, maar het voelt wel een beetje aan dat het voor sommige mensen nooit goed is.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties