De Linda staat in teken van de tiet, maar borstenfoto's van bekende vrouwen liggen al op straat

De Linda staat in teken van de tiet, maar borstenfoto's van bekende vrouwen liggen al op straat

De borstenmannen moeten vanaf morgen de Linda halen, want dan staat het magazine in het teken van borsten, tieten, genotsheuvels, tetten, jetsers en bloemkolen. Het blad doet dit omdat anno 2022 er enorm preuts wordt gereageerd als er een blote borst is te zien. Het blad maakt zelfs een vergelijking dat de dickpic van Tommy Lee vorige week maar liefst 4 uur online heeft gestaan voordat deze werd verwijderd.

Deze vergelijking gaat niet helemaal op, want dat heeft allemaal te maken met algoritmes. En ook hebben er wel tepels van Miley Cyrus, Britney Spears en Madonna heel lang op Instagram gestaan of staan er nog. Maar het blad vindt dus dat vrouwen, net zoals mannen, ook hun tepels mogen laten zien op Instagram. En wij zijn het daar volledig mee eens.

En in deze 'TITS R US' editie hebben ze 9 vrouwen bereid gevonden om dan ook maar hun borsten te laten zien. Zeker niet de minste vrouwen, want we noemen een Geraldine Kemper, Romy Monteiro, Lauren Verster, Joy Delima, Gaby Blaaser, Marian Mudder, Fockeline Ouwerkerk, Dilan Yurdakul en Faja Lourens. Vanaf woensdag dus in de winkel, maar waarschijnlijk heeft iemand alle foto's of het blad al, want op Reddit zijn de foto's al te bekijken. Let op, foto's zijn toch wel een tikkie gewaagd. Thumbnail via Linda.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties