Geraldine Kemper maakt gipsafdruk van eigen vagina voor programma op Videoland

Geraldine Kemper maakt gipsafdruk van eigen vagina voor programma op Videoland

Als er een sterretje uit de BNN tijd is die nog steeds relevant weet te blijven, dan is dat op zeker presentatrice Geraldine Kemper wel. Zo zagen we haar begin van dit jaar nog voorbij komen in intieme kiekjes waarop Geraldine aandacht vroeg voor de huidziekte Psoriasis.

Waarschijnlijk is er meer aan de hand met Geraldine dan je op het eerste gezicht ziet, want ze komt op Videoland met een nieuw programma dat de titel 'Tussen De Lakens Met Geraldine' heeft gekregen. In het programma onderzoekt de presentatrice de emancipatie van de vrouw in bed.

Zo spreekt Geraldine met experts, maar wordt de zoektocht ook persoonlijk voor haar. Zo laat ze een gipsafdruk maken van haar vagina en vertelt ze openhartig dat ze best onzeker is geweest over haar geslachtsdeel. Ze was zelfs zo onzeker dat ze heeft nagedacht of ze niet een operatie zou moeten doen.

Tussen de lakens met Geraldine is vanaf 23 maart te zien op Videoland en een screenshot uit de trailer maakt op dit moment een rondje op het Internet waar mannen die Geraldine zien zitten graag komen. Of de gipsafdruk van de vagina van Geraldine op de markt wordt gebracht voor thuisgebruik is op moment van schrijven niet bekend. Via.

Screenshot uit trailer dat hard gaat op de Interwebs

Geraldine Kemper maakt gipsafdruk van eigen vagina voor programma op Videoland
Screenshot uit de trailer van 'Tussen De Lakens Met Geraldine'
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties