Dus je staat te wachten bij politiebureau in jasje met tekst: "Pim Fortuyn is dood"

Dus je staat te wachten bij politiebureau in jasje met tekst: "Pim Fortuyn is dood"

Nederland was altijd een land waarin je ongeacht je kleur, geloof, politieke partij of voetbalclub je mening kon geven. Nu is dat al een tijdje in de voetballerij niet meer zo en als we de feiten uit het verleden er toch eventjes bij halen, dan geldt dat voor politie partijen hetzelfde. Zo loopt Geert Wilders al een tijdje met beveiliging rond en politicus Pim Fortuyn werd op 6 mei 2002 vermoord, omdat Volkert van der Graaf vond dat Fortuyn een gevaar was voor de zwakkere in de maatschappij.

Morgen zijn er verkiezingen in Nederland en links en rechts buitelen over elkaar heen. Toch wel een opvallende gebeurtenis gisteravond in Groningen was dat Thierry Baudet aangevallen is met een bierfles. Het zal bij een aantal mensen toch een beetje Pim Fortuyn-achtige vibes hebben opgeleverd.

De dader blijkt een 15-jarig jongetje uit Groningen te zijn. Op het moment dat de dader vastzit op het politiebureau van Groningen zijn er buiten het bureau ook beelden gemaakt en die gaan nu rond op social media. Zo worden er een paar vragen gesteld aan een persoon en deze heeft toch wel een opvallende tekst op een jas staan. Namelijk "Pim Fortuyn is dood". Misschien toch wel tijd dat Thierry Baudet iets meer beveiliging mee gaat nemen als ie door het land gaat om zieltjes te winnen.

Geen eenmansactie

Volgens een fractievertegenwoordiger van Forum voor Democratie ging het gisteren niet om een eenmansactie, maar om een aangestuurde actie. 'Net als in Gent.' Daarbij wees hij op een foto van een groep mensen die voor het politiebureau aan de Rademarkt in Stad stonden.

Beelden Thierry Baudet aangevallen met fles in Gronings café

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties