Alex Soze was op eerste date toen hij doordraaide en kapot werd gemaakt door taser

Alex Soze was op eerste date toen hij doordraaide en kapot werd gemaakt door taser

Alex Soze is bekend geworden door het treiteren van de politie van Groningen en omstreken en door het schreeuwen van de leus 'alles kan kapot, behalve ik'. Nou, we kregen in maart van dit jaar toch een ander beeld, want daar waren ineens beelden van Alex Soze die doordraaide en duidelijk wel kapot kon, maar daar was dan wel een taser voor nodig.

Inmiddels is Alex weer op vrije voeten en zuchten veel mensen weer dat we aandacht aan Alex besteden, maar toch hebben wij nog wel wat vragen over die bewuste avond. En een paar vragen beantwoordt Alex in een video. Zo was hij met Romy op date, eigenlijk de eerste date van het koppel.

En tijdens die date vond Alex het nodig om compleet door te draaien en te laten zien dat hij wel kapot kan. Romy en Alex hebben elkaar gevonden, ondanks dat Alex in de gevangenis zat en je hoeft jezelf niet af te vragen wat het koppel in het Van der Valk hotel heeft gedaan. Of Alex op zijn hoogtepunt 'Alles kan kapot' heeft geschreeuwd is op moment van schrijven niet bekend.

Alex Soze en Romy op eerste date

Boeren hielden geen rekening met vrijlating Alex Soze

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties