Meer beelden van een doorgedraaide Alex Soze in Groningen en politie geeft uitleg

Meer beelden van een doorgedraaide Alex Soze in Groningen en politie geeft uitleg

Het nieuws van de dag is op een gedeelte van het internet misschien niet wat er allemaal aan de hand is in de Oekraine, maar dat 'internet cultheld' Alex Soze helemaal door is gedraaid in Groningen. De politie heeft meer duiding gegeven over het geweldsincident in de Poelestraat in Groningen afgelopen nacht. Ze hebben een 42-jarige Groninger aangehouden nadat deze een agent had mishandeld. Even daarvoor sloeg de verdachte op de auto van agenten die onderweg waren naar een hulpverleningsmelding.

Daarop besloot de politie om de man aan te houden. De man, bij ons beter bekend als Alex Soze, verzette zich hevig tegen zijn aanhouding en mishandelde daarbij een agent. De agent moest voor zijn verwondingen een bezoek brengen aan de eerste hulp. Alex moest worden aangehouden met veel geweld, zoals pepperspray en een taser. We hebben vanochtend al wat video's op een rijtje gezet, maar we hebben veel meer video's binnen gekregen van mensen die erbij waren toen Alex doordraaide en een open sollicitatie deed naar weer een tijdje brommen in het hotel van de staat.

En die video's hebben we dan ook op een rijtje gezet. Voor zijn fans waarschijnlijk de laatste beelden die ze zullen zien van hun held en voor de mensen die altijd beginnen met 'Don't make stupid people Famous' wellicht ook lekkere beelden. Via WhatsApp (06 590 590 72).

Meer video's van de aanhouding van Alex Soze

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties