5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 39 van 2023)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 39 van 2023)

Hey serie fanaat! Ken je dat gevoel? Of je nu constant achter de feiten aan rent met je “moet-ik-nog-kijken”-lijst, of op zoek bent naar je volgende binge-avontuur, we’ve been there! En je ontkomt er niet aan, maar soms glipt er gewoon een mega goede serie tussendoor.

Dus, let goed op: wij schieten te hulp! Zo speurt Streamwijzer elke week naar 5 knaller series die misschien onder je radar zijn gevlogen, maar die je moet zien, en wij zetten die op een rijtje. En de kans is groot dat dit de series zijn waar je direct in wilt springen als je op zoek bent naar je nieuwe verslaving.

Of je nu bij team “Help, ik loop hopeloos achter!” hoort of team “Ik moet de volgende binge-waardige serie vinden!”, we got your back! Dus maak het je gemakkelijk, sla wat snacks in en duik in deze lijst met verborgen pareltjes. Misschien ontdek je wel dé serie waarvan je denkt: “Hoe heb ik deze ooit kunnen missen?!” en zit je voor je het weet, de hele nacht te bingen.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 39 van 2023)

5. Pieces of Her (serie, 1 seizoen) – Netflix

Heb je zin in een bloedstollende serie die je een paar avonden lang aan de buis gekluisterd houdt? Dan kunnen we de Netflix-titel Pieces of Her zeker aanraden. De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Karin Slaughter, dus dat belooft al veel goeds! Het verhaal brengt ons naar een slaperig stadje in Georgia, waar de dertigjarige Andy de schrik van haar leven krijgt als ze samen met haar moeder op weg is naar de supermarkt en in een gewelddadige situatie terechtkomt. Ze moet haar beeld van haar verleden bijstellen en vechten voor haar toekomst.

Bekijk direct Pieces of Her op Netflix 🤩

4. ZeroZeroZero (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Nog zo’n zenuwslopende serie: ZeroZeroZero op HBO Max. Deze neemt ons mee naar de wereld van de internationale georganiseerde misdaad. We volgen een cocaïnezending die gekocht wordt door een Italiaanse drugsbende. De drugs moeten een reis afleggen vanuit Mexico, over de Atlantische Oceaan, tot in Europa. Het pakket wakkert de machtsstrijd in de drugswereld nog eens extra aan.

Bekijk direct ZeroZeroZero op HBO Max 💰

3. Good Trouble (serie, 5 seizoenen) – Disney+

Good Trouble volgt zussen Callie en Mariana, die naar Los Angeles verhuizen en daar aan een nieuwe levensfase moeten beginnen. Mariana duikt de wereld van de technologie in, waar ze zich als vrouw niet altijd thuis voelt. Ook Callie heeft moeite met de harde bedrijfswereld als ze bij een federale rechter aan de slag gaat. En dan komen er natuurlijk ook nog de nodige romances op hun pad. De serie kent inmiddels vijf seizoenen, dus hier kun je wel even mee vooruit.

Bekijk direct Good Trouble op Disney+ 🥰

2. Girl (film, 2018) – HBO Max

Deze Belgische film Girl draait om de 15-jarige Lara. Zij is geboren in het lichaam van een jongen en gaat tegenwoordig als meisje door het leven, maar worstelt met het trage verloop van haar transitie. Ondertussen probeert ze het te maken als ballerina. De film wordt door kijkers onder meer ontroerend en briljant genoemd.

Bekijk direct Girl op HBO Max 🩰

1. Elemental (film, 2023) – Disney+

Pixar-fan? Dan mag je de allernieuwste titel van de filmstudio zeker niet missen. Op Disney+ kijk je nu naar Elemental. In deze film zijn het niet de emoties die tot leven komen (zoals in Inside Out), maar de elementen. We worden meegenomen naar Element City. Dat wordt bewoond door vuur-, water-, land- en luchtinwoners. Ember is vuur. Wade is water. Hoewel die twee natuurlijk absoluut niet samengaan, bloeit er toch iets tussen ze op.

Bekijk direct Elemental op Disney+ 🔥

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties

Net binnen

Je lekker weg laten blazen door een Boeing 737 op het Griekse eiland Skiathos

Wil je genieten van zon, zee en strand? Dan is Skiathos de perfecte plek voor jou! Dit Griekse eiland staat bekend om zijn mo...

Gewoon een verzameling hilarische foto's #1941

Als we het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut in De Bilt mogen geloven, dan is het nog een paar dagen kwakkelen m...

Influencer koppel met een “jammer, maar net niet” momentje op het strand

Je hebt vrouwelijke influencers. Deze dames meten het vooral aan hun uiterlijk en welgevormde lichamen, waarmee ze dan dingen...

In deze vriendengroep wil je niet als eerste in slaap vallen tijdens vakantie

Vrienden hebben is goed voor je sociale ontwikkeling. Dan moet je alleen wel vrienden uitkiezen die een bepaald IQ hebben. Vr...

Een klein grapje bij de kapper loopt uit op een achtbaan aan emoties

Het kinderbrein. Daar kun je je nu uren over verwonderen, als je psychologisch ingesteld bent. Studeer je psychologie, ben je...

Lees meer