Sofía Vergara onherkenbaar in de teaser van nieuwe serie over drugsbazin Griselda

Sofía Vergara onherkenbaar in de teaser van nieuwe serie over drugsbazin Griselda

De eerste maand van 2024 is er zeker wat te bingen, namelijk een nieuwe serie geïnspireerd op het leven van de slimme en ambitieuze zakenvrouw Griselda Blanco. En de hoofdrol wordt door niemand minder gespeeld dan Sofia Vergara. Op 25 januari 2024 is de serie te zien op Netflix en vandaag heeft de streamingdienst een teaser vrijgegeven met daarin een onherkenbare Sofia Vergara.

Over Griselda

GriseldaA gaat over de welbekende Colombiaanse zakenvrouw Griselda Blanco (Sofía Vergara). Ze was niet alleen een toegewijde moeder, maar ook het brein achter een van de meest winstgevende kartels in de geschiedenis. Met een dodelijke combinatie van onverwachte wreedheid en charme wist Blanco moeiteloos te balanceren tussen zakelijke belangen en familiezaken, wat haar de bijnaam "The Godmother" opleverde.

Griselda Blanco maakt deel uit van het Medellín-kartel. Ze wordt ook wel de drugskoningin genoemd en de Netflix-serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De echte Grisela Blanco werd in 2012 op 69-jarige leeftijd doodgeschoten.

Omdat het kan: Picca's van Sofia Vergara

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties