5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 37 van 2023)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 37 van 2023)

Weet je nog die keer dat je dacht: "Wow, ik heb echt élke serie gezien die er is!" en toen BAM! ontdekte je iets nieuws dat je hart sneller deed kloppen? Ja, die momenten... Wij leven ervoor! Maar soms voelt het zoeken naar die momenten als het vinden van een naald in een hooiberg.

Oké, stel je voor: je hebt zojuist de laatste aflevering van die verslavende serie afgerond. Je voelt je een beetje leeg, een beetje verdwaald, en je denkt: "Wat nu?". Maar stress niet, maatje! Het is een jungle daarbuiten met zoveel series dat het soms aanvoelt alsof je zoekt naar die ene pindanoot in een gigantische zak M&M's. Of die ene dag in de maand dat je wel een match hebt op Tinder.

En dan die streamingdiensten... Pff, soms is het net alsof ze een geheime club hebben waar ze besluiten om die échte pareltjes te verstoppen. Je weet wel, alsof ze denken: "Laten we Jan en alleman lekker gek maken met al die nieuwe releases, en die echte toppers? Die stoppen we ergens onderaan de lijst."

Je hebt geluk. want wij zijn die foodie-vriend die altijd de beste eettentjes kent. Elke week vist Streamwijzer 5 van die schitterende series op die iedereen over het hoofd ziet. Series die je hart sneller doen kloppen, je ogen niet vanaf kunnen en - laten we eerlijk zijn - je het gevoel geven dat je de loterij hebt gewonnen.

Dus, trek je chillbroek aan, zet die popcorn klaar en duik in een nieuw lijstje vol verrassingen. Wie weet spot je jouw volgende binge-waardige serie, eentje die zo lekker is dat je 'm in één ruk wilt kijken. Net zoals die laatste frietjes onderin de zak waarvan je dacht dat ze er niet waren, maar oh zo blij bent dat je ze gevonden hebt. Smakelijk bingen!

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 37 van 2023)

5. The Flash (film, 2023) – HBO Max

Barry Allen kan zich transformeren tot de superheld The Flash. Doet hij dat, dan heeft hij zoveel snelheid dat hij door de tijd kan reizen. Hij wil deze superkracht inzetten om naar het verleden te gaan en daar een heftige gebeurtenis te verijdelen, maar komt in een ander universum vast te zitten als hij weer terug wil naar het heden. Onderweg komt hij ook Supergirl, Batman en General Zod tegen. The Flash staat nu op HBO Max.

Bekijk direct The Flash op HBO Max ⚡

4. Single Parents (serie, 2 seizoenen) – Disney+

De fijne komedieserie Single Parents volgt een groepje alleenstaande ouders. Eén daarvan is Will Cooper, een vader die zo druk bezig is met het opvoeden van zijn dochter Sophie dat hij totaal vergeten is dat hij zelf ook nog bestaat. De andere alleenstaande ouders besluiten dat er één manier is om dat op te lossen: hij moet weer gaan daten. De afleveringen van de twee seizoenen tellende serie zijn lekker kort, zodat dit een perfecte serie is om in een paar avondjes te bingen.

Bekijk direct Single Parents op Disney+ 🍼

3. The Baby (serie, 1 seizoen) – HBO Max

The Baby is een horrorkomedie over een doodenge baby. Als de 38-jarige Natasha onverwachts een kindje krijgt, stort haar relaxte leventje vlug ineen. De baby blijkt manipulatief te zijn en vol te zitten met gewelddadige krachten. Lukt het Natasha om nog aan het horrorkind te ontsnappen? De serie bevat acht afleveringen en wordt door kijkers onder meer “origineel en fascinerend” genoemd.

Bekijk direct The Baby op HBO Max 🤰

2. Peter Pan & Wendy (film, 2023) – Disney+

Het betoverende verhaal van Peter Pan komt tot leven in Peter Pan & Wendy. In deze live-actionfilm draait het allemaal om Wendy, die bang is om haar kindertijd achter zich te laten en samen met Peter Pan, Tinkerbell en haar broers naar Neverland reist. Wat volgt is een “spannend en gevaarlijk avontuur dat Wendy’s leven voor altijd zal veranderen”.

Bekijk direct Peter Pan & Wendy op Disney+ 🪄

1. Incident in a Ghostland (film, 2018) – Netflix

Pauline erft samen met haar twee dochters het huis van haar tante. Vlak na de verhuizing dringen twee moorddadige inbrekers de woning binnen en moeten de drie vrouwen vechten voor hun leven. Zestien jaar later is de oudste dochter, Beth, een succesvol horrorschrijfster. Ze keert terug naar haar ouderlijk huis, maar daar blijken nog steeds vreemde dingen te gebeuren. Dit is het bizarre verhaal van de horrorfilm Incident in a Ghostland. Volgens veel kijkers is dit een absolute aanrader.

Bekijk direct Incident in a Ghostland op Netflix 😱

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties