5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 38 van 2023)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 38 van 2023)

Hey liefhebber van series, herken je dit? Je hebt ofwel te weinig tijd en het gevoel dat je achterloopt op je "moet-ik-nog-kijken"-lijstje, of je bent juist op jacht naar de volgende serie waar je lekker in kan duiken. En ja, als je het druk hebt, glipt er weleens een geweldige serie door de mazen van het net, toch?

Nu, check dit: wij zijn tot je dienst! Zo pikt Streamwijzer elke week 5 toffe series eruit die je misschien wel bent vergeten, maar die je écht wil zien. Serieus, het zijn van die series waar je meteen aan wilt beginnen als je op zoek bent naar iets nieuws om te kijken. En wij zetten deze parels ook voor je op een rijtje.

Of je nou in team "Oh nee, ik loop drie series achter!" zit of in team "Waar is de volgende binge-waardige serie?", wij hebben je rug! Dus, ga lekker zitten, grabbel wat snacks en duik in deze lijst met verborgen juweeltjes. Wie weet stuit je op die ene serie waarvan je denkt: "Hoe kon ik deze missen?!" en voor je het weet, zit je tot in de kleine uurtjes te bingen. Veel kijkplezier!

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 38 van 2023)

5. Nick & Norah’s Infinite Playlist (film, 2008) – HBO Max

Michael Cera (Barbie) en Kat Dennings (2 Broke Girls) schitteren samen in de romantische komedie Nick & Norah’s Infinite Playlist. Deze film uit 2008 draait om Nick en Norah, die elkaar tijdens een punk-concert tegen het lijf lopen. Hij vraagt haar of ze zich voor kan doen als zijn nieuwe vriendin, want zo kan hij zijn ex terugpakken. Natuurlijk spatten de vonken er al snel vanaf tussen de twee. Kijkers noemen deze romcom onder meer “lief” en “hartverwarmend”.

Bekijk direct Nick & Norah’s Infinite Playlist op HBO Max 🎶

4. The Other Black Girl (serie, 1 seizoen) – Disney+

Zin in een bloedstollende serie die je kunt bingen? The Other Black Girl is dan een echte aanrader. Deze nieuwe serie is gebaseerd op de bestseller van Zakiya Dalila Harris en draait om Nella. Zij krijgt als enige zwarte vrouw op de redactie van een uitgeverij te maken met flink wat microagressie. Als Hazel, een andere zwarte vrouw, aangenomen wordt, hoopt ze dan ook op verandering. Maar al snel merkt Nella dat Hazel zich wel erg vreemd gedraagt. Ze begint zich af te vragen of niet iets écht sinisters gaande is binnen het bedrijf.

Bekijk direct The Other Black Girl op Disney+ 🍿

3. Toen Ik Je Zag (film, 2023) – Netflix

Esther en Bastiaan leiden een perfect leven. Ze hebben een prachtig huis samen en hebben allebei een succesvolle acteercarrière. Maar achter gesloten deuren blijkt het niet allemaal rozengeur en maneschijn: Bastiaan is depressief en kampt met heftige angstaanvallen. Esther doet er alles aan om hem weer op de rit te krijgen. Komt dit verhaal je bekend voor? Dat zou wel kunnen kloppen, want het is gebaseerd op het Toen ik Je Zag van Isa Hoes. In de film Toen Ik Je Zag worden Antonie Kamerling en Isa Hoes vertolkt door Egbert-Jan Weeber en Noortje Herlaar.

Bekijk direct Toen Ik Je Zag op Netflix 🇳🇱

2. Julia (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Julia Child ken je misschien wel. Zij schreef een aantal ontzettend populaire kookboeken en verscheen met haar programma The French Chef als een van de eerste koks op televisie. Met haar kookprogramma veranderde ze niet alleen de televisiewereld, maar ook de manier waarop er naar vrouwen gekeken werd. Haar levensverhaal is afgelopen jaar vertaald naar het kleine scherm in Julia. De serie krijgt van kijkers een 8,3 op IMDb en werd dus ontzettend enthousiast ontvangen.

Bekijk direct Julia op HBO Max 👩‍🍳

1. Murder on the Orient Express (film, 2017) – Disney+

Afgelopen week verscheen A Haunting in Venice in de bioscoop. Tijd om ook weer eens de vorige films over detective Hercule Poirot te bekijken. Op Disney+ kijk je nu naar Murder on the Orient Express en Death on the Nile. In die eerste film wordt er een moord gepleegd op een rijdende trein. Aan Poirot om uit te zoeken wie het gedaan heeft.

Bekijk direct Murder on the Orient Express op Disney+ 🚂

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties