Nieuwe documentaire hint dat Joran van der Sloot eindelijk de waarheid gaat vertellen

Nieuwe documentaire hint dat Joran van der Sloot eindelijk de waarheid gaat vertellen

Even wat informatie om je geheugen op te frissen. Joran van der Sloot is een Nederlandse crimineel die veroordeeld is wegens de moord op de Peruaanse studente Stephany Flores op 30 mei 2010 en ook verdacht wordt van de betrokkenheid bij de verdwijning van de Amerikaanse Natalee Holloway op Aruba op 30 mei 2005. Van der Sloot werd op 3 juni 2010 gearresteerd in Chili en gedetineerd in de Peruaanse hoofdstad Lima. Joran werd veroordeeld tot 28 jaar gevangenisstraf op Flores.

In juni 2023 heeft Peru Van der Sloot tijdelijk overgeleverd aan Amerika, om daar terecht te staan voor afpersing van de moeder van Natalee Holloway. Daarna moet hij weer terug naar Peru om zijn resterende straf uit te zitten en als hij veroordeeld worden in Amerika, dan wordt hij opnieuw uitgeleverd aan de VS om daar zijn opgelegde straf uit te zetten. Voorlopig is deze moordenaar dus niet op vrije voeten en is het nog steeds een raadsel waar Natalee Holloway gebleven

Nieuwe documentaire: De Biecht van Joran

Er komt een nieuwe documentaire op Videoland waarin te zien is dat John van den Heuvel op bezoek is geweest bij Joran van der Sloot in de gevangenis in Alabama, waar hij momenteel vastzit. Joran schijnt een dagboek te hebben bijgehouden en dit dagboek is de basis van deze nieuwe docureeks. De misdaadverslaggever zegt nog niet klaar te zijn met zijn onderzoek naar wat volgens het dagboek aantoonbaar de waarheid is. In ieder geval hint de trailer erop dat Joran van der Sloot eindelijk de waarheid gaat vertellen. Maar ook dat hebben we al een paar keer eerder gezien. Een datum wanneer de docureeks te zien is op Videoland is nog niet bekend gemaakt. Via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties