Sow, Emma Heesters doet een klein beetje aan actrice Tatjana Šimić denken

Sow, Emma Heesters doet een klein beetje aan actrice Tatjana Šimić denken

De wat oudere mensen kunnen zich waarschijnlijk nog een tijd herinneren dat er niet 15 huisvrouwen bij jou in de buurt schreeuwen om hard genomen te worden, door op een banner te klikken. Of dat je het moest doen met de fantasie aan vrouwen die je op televisie en in de bladen zag en niet dat je websites vol categorieën hebt waar je naar hartelust naar kan kijken om druk van de ketel te halen.

Nee, je had bijvoorbeeld actrice Tatjana Šimić (59) uit de film Flodder. En dan vooral het fragment 'buurman wat doet u nu' zal waarschijnlijk op de VHS recorder veel na teruggespoeld zijn.

Een van de laatste wapenfeiten van Tatjana Šimić op haar Wikipedia is dat ze van 2012 tot eind 2014 het gezicht was van de sportschoolketen Basic-Fit. Maar de herinneringen aan Tatjana in je persoonlijke 'spankbank' zullen niet verloren gaan.

En misschien kun je deze zelfs nieuw leven inblazen, want Emma Heesters heeft zichzelf op de gevoelige plaat vast laten leggen en op die foto heeft ze zelfs wel wat weg van Tatjana Šimić. Zou helemaal geen straf zijn om die scene met Emma na te spelen, alhoewel de geruchten zijn dat ze wel weer samen is met voetballer Wesley Hoedt.

Tatjana Šimić: "Buurman wat doet u nu?"

Tatjana Šimić, vroeger de heetste stoeipoes van Nederland

Tatjana Šimić vastgelegd op de gevoelige plaat op 1 september 1986. Foto: BSR Agency
Tatjana Šimić vastgelegd op de gevoelige plaat op 1 september 1986. Foto: BSR Agency
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties