Paniek in San Diego Zoo Safari Park, want ineens liep er een hond in gorillaverblijf

Paniek in San Diego Zoo Safari Park, want ineens liep er een hond in gorillaverblijf

Bezoekers van een dierentuin in de Amerikaanse stad San Diego waren afgelopen zondag bijna getuige van een gevalletje 'zo is natoer', want ineens liep er een hond in het gorillaverblijf. Op videobeelden is te zien hoe het dier in paniek wegrent voor een grote mannetjesgorilla.

In het San Diego Zoo Safari Park waren zondag twee loslopende hongen gezien en een daarvan, een herdershond, heeft zich dus gewaagd aan een zeer riskant tripje in het gorillaverblijf. Hoe de hond daar terecht is gekomen is niet bekend. De hond is niet gechipt, dus de eigenaar is niet zo snel gevonden, maar er wordt nog wel gezocht naar de eigenaar van de hond.

Volgens een bezoeker die het voorval op camera heeft vastgelegd leek de hond in paniek te zijn. De grote gorilla had hem meteen in de gaten, en zette de achtervolging in. Op de beelden is te zien hoe de hond zich verschuilt achter een boomstronk in het verblijf. Uiteindelijk konden verzorgers de apen naar het binnenverblijf lokken en zo het beestje redden van een gewisse dood.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties