Lil Kleine en Jaimie Vaes kibbelen over horloges, servies en een broodrooster

Lil Kleine en Jaimie Vaes kibbelen over horloges, servies en een broodrooster

Vandaag troffen Joris Scholten aka Lil Kleine en Jaimie Vaes elkaar in de rechtbank, want er zijn nog wat spullen te verdelen na de breuk van het tweetal. Alleen wordt de rechtszaak op een ander moment voorgezet, want Lil Kleine en zijn ex Jaimie konden onderling de verdeling van hun spullen niet oplossen.

De advocaten van de ex-verloofden menen dat de zaak te gecompliceerd is om in een schorsing van drie kwartier uit te praten. De rechter heeft in een tussentijds oordeel wel besloten dat twee van de drie besproken horloges, waarvan Lil Kleine zei dat ze voor zijn zoon bedoeld waren, toegewezen worden aan Vaes. Zo plaatst de rapper één van die horloges op social media met het bijschrift "zorg goed voor je vrouw". Het derde horloge dat Jaimie terug wil hebben zou ze voor haar verjaardag hebben gekregen, maar de rapper zegt dat hij het klokje niet heeft. Vaes moet nu bewijzen dat Lil Kleine het horloge wel in zijn bezit zou hebben.

Over veel andere spullen, zoals het servies en een broodrooster, kon de rechter nog geen oordeel vellen. De partijen krijgen nu de tijd onderling tot een oplossing te komen en te bewijzen wat zij wel of niet bezitten. De partijen moeten op 30 november aan de rechtbank kenbaar maken of ze eruit zijn gekomen.

In de rechtszaak is ook naar buiten gekomen dat toen relatie van het tweetal stukliep in februari, zij 'aan het winkelen zou zijn geslagen’ en veel dingen uit hun huis meenam. Ook zou ze het kleed beschadigd hebben, zaten er brandplekken in de bank en liet Jaimie een briefje achter voor haar ex met daarop “Go fuck yourself”. Naast de brief zou zelfs een mes hebben gelegen. Jorik zou hier foto’s van hebben gestuurd naar zijn advocaat. (Thumbnail via Talpa)

Dit zegt de rechter over horlogeruzie Lil Kleine en Jaimie

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties