Johan Derksen zwakt anekdote af: 'Kaars stond tussen benen bewusteloze vrouw, geen penetratie'

Johan Derksen zwakt anekdote af: 'Kaars stond tussen benen bewusteloze vrouw, geen penetratie'

Gisteren was niet alleen het grote nieuws alles rondom Koningsdag, maar zeker ook de bekentenis van Johan Derksen dat hij ooit een kaars op een plek heeft geduwd op en plek waar de zon nooit schijnt van een dronken bewusteloze vrouw. Nederland was toch even te klein na deze bekentenis.

In de uitzending van Vandaag Inside van gisteravond reageerde Johan Derksen op alle commotie over zijn bekentenis en zwakte hij zijn anekdote af. Zo vertelde hij dat het een hele grote duizend-urenkaars was en dat ze deze tussen de benen van de bewusteloze vrouw hebben gezet en haar er niet mee hebben gepenetreerd. Johan wilde aantonen dat het tijdsbeeld zo was en dat je nu voor dergelijke acties neergesabeld. Een dag eerder zei Johan nog dat ze de kaars erin hadden gestopt en toen weg zijn gegaan.

Derksen zei ook dat hij zich niets aantrekt van alle kritiek en zal alle consequenties, als die er zijn, te zullen aanvaarden. Maar hij gaat niet 25 jaar na dato zijn excuses aanbieden. Het verhaal zorgde er in ieder geval wel voor dat Vandaag Inside op Koningsdag 885.000 kijkers wist te trekken.

Shownieuws-tafel over 'kaars-verhaal' Derksen

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties