Jody Lukoki overleden na ruzie met familieleden, bekende doet verhaal in voice memo

Jody Lukoki overleden na ruzie met familieleden, bekende doet verhaal in voice memo

Voormalig Eredivisie-speler Jody Lukoki is op 29-jarige leeftijd overleden. Aanvankelijk was er niets bekend over de doodsoorzaak van de oud-aanvaller van onder meer Ajax, Pec Zwolle en FC Twente, maar er komen nu toch verhalen naar buiten dat het geen gewone dood was. De aanvaller tekende een jaar geleden nog bij FC Twente, maar wat volgde was een zware knieblessure, ontslag vanwege huiselijk geweld en een ruzie die hij uiteindelijk moest bekopen met de dood.

Volgens de verhalen heeft de voetballer 'rake klappen' gekregen op een feest. Toen hij eenmaal thuis was, besloot hij vanwege extreme hoofd- en kniepijn naar het ziekenhuis te gaan. Daar ging het al snel bergafwaarts met zijn gezondheid.

Dokters constateerden dat een been van Lukoki als gevolg van een hardnekkige infectie en zuurstoftekort geamputeerd moest worden. Na die zware ingreep werd hij tijdelijk in coma gehouden. Maandag rond 06.00 uur overleed hij aan een hartstilstand, meldt het Algemeen Dagblad op basis van bronnen rondom de overleden aanvaller.

Bekende doet verhaal in voice memo

Een bekende van de familie heeft een voice memo achterlaten bij Roddelpraat en daarin wordt het verhaal verteld dat Jody ruzie heeft gekregen met familie en dat deze hem flink hebben mishandeld. In het ziekenhuis kwamen ze er ook achter dat hij geen zuurstof in zijn benen kreeg omdat hij verslaafd zou zijn aan ballonnetjes. Heftig verhaal. Thumbnail via 1Twente Enschede.

Jody Lukoki werkte keihard aan zijn herstel

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties