Harry Vermeegen over dat verdwijnen Johan Derksen bewijs is van vertrutting in Nederland

Harry Vermeegen over dat verdwijnen Johan Derksen bewijs is van vertrutting in Nederland

Johan Derksen is nog steeds het gesprek van de dag en vanavond zul je nog eens met je neus op de feiten gedrukt worden als je naar de Meilandjes kunt kijken inplaats van de meningen van de mannen van Vandaag Inside.

Het programma is binnen een paar dagen van de buis verdwenen en de aanleiding was het kaarsverhaal van Johan Derksen en daarna eigenlijk de zogenaamde woke en cancelcultuur die zich hard heeft gemaakt om het programma zo snel mogelijk van de buis te halen.

Ja, de uitgebleven excuses van Johan had er ook wel iets mee te maken, maar het is wel duidelijk dat veel mensen die niet naar het programma kijken zaten te wachten op een uitglijder van 'de Snor' om hem daarna keihard aan te pakken. En zo gebeurde het dan ook.

Belangrijke sponsors trokken de stekker uit de samenwerking met Vandaag Inside en hoofdsponsor TOTO krijgt zelf ook veel kritiek na het stopzetten van de samenwerking. Zo noemde Özcan Akyol het besluit van TOTO triest in Jinek, want dit is een bedrijf dat mensen juis aanmoedigt om te gaan gokken. Zoals straks met het WK in Quatar en die stadions daar zijn gebouwd met slavenhandel en mensenhanden. Eus vindt dat je dan niet anderen moreel de maat moet gaan nemen als je daar zelf verantwoordelijk voor bent.

Poll

Nederland is keihard aan het vertrutten?

Ook John van den Heveul reageerde in RTL Boulevard kritisch op TOTO. "Ik vind het buitengewoon hypocriet. Juist een partij die verdient aan het gokgedrag en de gokverslaving van mensen, die gaat dan plotseling de moraalridder uithangen. En dan zich terugtrekken op zo’n manier... Dat vind ik zwak... Dat zijn twee gescheiden trajecten. Het is nu allemaal zo politiek correct."

Ook televisiemaker Harry Vermeegen heeft er zijn zegje over gedaan. Hij vindt dat het verdwijnen van Johan Derksen het bewijs is dat Nederland heel hard aan het vertrutten is. Helaas heeft Harry wel keihard gelijk.

Wilfred Genee reageert op stoppen Vandaag Inside

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties