Gelukkig bleef iedereen rustig toen wasbeer in de aanval ging

Gelukkig bleef iedereen rustig toen wasbeer in de aanval ging

De beelden schijnen opgenomen te zijn ergens in de Amerikaanse staat Connecticut. Blijkbaar hebben ze daar dus net als in zo een beetje de gehele Verenigde Staten soms last van de super schattig oogende wasbeertjes. Deze beesten hebben als bijnaam trash panda’s omdat ze zich vaak te goed doen aan eten uit vuilnisbakken en vuilcontainers. Dat levert nog weleens een schrikmomentje op voor mensen, maar verder zijn de beestje doorgaans niet gevaarlijk.

Doorgaans niet. Soms dus wel. Niet dat een wasbeer je opvreet, maar ze kunnen het wel op hun heupen krijgen en in de aanval gaan. Dat bleek toen een meisje te maken kreeg met zo een aanvallende wasbeer die stevig beet had. De moeder van het meisje moest er eveneens aan te pas komen om het beest uiteindelijk los te krijgen.

Gelukkig bleef iedereen rustig onder de situatie… Mocht je een koptelefoon op hebben, zet je volume dan vooral even zachter. Blinde paniek kan soms gehoorschade opleveren namelijk.

Overigens moesten moeder en dochter wel even langs de huisarts om te testen of ze geen hondsdolheid hadden opgelopen tijdens dit uitzonderlijk voorval.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties