Frikandeltompouce vanaf zaterdag bij Vomar

Frikandeltompouce vanaf zaterdag bij Vomar

Twee oer en oer-Hollands klassiekers combineren. Dat is doorgaans wel een goed idee. Zo zien we vandaag dat de supermarktketen Vomar na het succes van de frikandel-pizza vanaf zaterdag komt met de Frikandeltompouce.

Laten we gewoon even doen alsof het aankomende zaterdag geen 1 april is en er even vanuit gaan dat Hema tompoucen blijft verkopen en je lokale snack-dealer frikadellen in het vet kan laten glijden. Dan maken we ze zelf wel. Inzendingen in foto of videovorm zijn welkom via WhatsApp op 06 590 590 72. Via.

Via FB/Vomar
Via FB/Vomar

7 klassiekers die met 1 april-grap voorgingen

1- De zwevende paashaas - In 2016 plaatste de Efteling een foto van een paashaas die in de lucht zweefde boven het park. Veel mensen dachten dat het echt was, uiteraard ging het om een bewerkte foto.

2- Alber Heijn Helium bananen - In 2017 kondigde Albert Heijn aan dat ze helium bananen gingen verkopen. Deze bananen zouden volgens de supermarkt veel lichter zijn dan gewone bananen en ze zouden opstijgen als je ze loslaat.

3- Jumbo Supermarkten bananenjacht - In 2018 plaatste Jumbo Supermarkten een advertentie waarin ze aankondigden dat ze diamanten hadden verstopt in bananen in hun winkels. Veel mensen gingen op zoek naar de diamanten, maar er waren er geen te vinden.

4- De Ikea audio guide - In 2019 kondigde Ikea aan dat ze audio guides zouden introduceren in hun winkels, zodat klanten konden luisteren naar verhalen over de meubels terwijl ze aan het winkelen waren. Het was natuurlijk een grap.

5- De NS toilet schoonmaker - In 2021 kondigde de Nederlandse Spoorwegen aan dat ze een nieuwe app hadden ontwikkeld waarmee treinreizigers toiletten in de trein konden schoonmaken en daarvoor beloond zouden worden met korting op hun treinkaartje

6-De HEMA rookworstvlaai - In 2018 kondigde HEMA aan dat ze een nieuwe rookworstvlaai zouden gaan verkopen. Het was een grap, maar veel mensen waren wel benieuwd hoe deze vlaai zou smaken.

7- De KLM vliegende schotels - In 2015 kondigde KLM aan dat ze vliegende schotels zouden gaan gebruiken om passagiers naar hun vliegtuigen te vervoeren. Het was een grappige video die veel aandacht kreeg op sociale media.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties