Whait what: Er is een shotje met de smaak van frikandel speciaal

Whait what: Er is een shotje met de smaak van frikandel speciaal

De bakermat van onze maatschappij is de frikandel. Veel mensen waren toch in september 2022 een beetje in paniek toen er een tekort aan frikandellen in Nederland dreigde te ontstaan. En alles waar een frikandel in wordt gepropt lijkt ook een succes te zijn. We noemen onder andere een vlaai met frikandel, oliebol met frikandel en pizza met frikandel.

Met stip dus de meest belangrijke snack van ons kikkerlandje en die kun je nu dus ook tijdens het uitgaan drinken. Al 69 jaar lang is de frikandel speciaal niet meer weg te denken uit de Nederlandse (frituur)keuken. En de meest bekende is toch wel de frikandel speciaal, die overgoten is met mayonaise, curry of ketchup, en uien.

Binnenkort is de frikandel speciaal ook in een shotje beschikbaar voor elke waaghals die dol is op de snack. De distilleerderij Onrust Stokers en Candyfestival brengen een shotje op de markt met de smaak van een frikandel speciaal. Het shotje bevat geen alcohol, dus kan ook als vervanger dienen voor koffie of thee. Nu maar hopen dat het geen 1 april grap is.

Foto via Candyfestival
Foto via Candyfestival
Foto via Candyfestival
Foto via Candyfestival
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties