Eerste reactie Bibi Breijman na overspel Waylon: 'Dit verdien jij'

Eerste reactie Bibi Breijman na overspel Waylon: 'Dit verdien jij'

Het zal je niet ontgaan zijn dat het vandaag vaderdag is en ook op dat gebied is er nieuws over zanger Waylon (42) te melden. Afgelopen week kwam naar buiten dat hij zijn kleine Willempie op een ander grasveldje had uitgelopen dat het vaste veldje. En dit kwam naar buiten via screenshots van een DM gesprek die een juicekanaal had gedeeld, dus Waylon kon niets anders dan via Instagram toegeven dat hij zijn vriendin Bibi Breijman (30) had bedrogen.

Zo speelde Waylon doktertje met Jadey Lois en wel op het moment dat Bibi hoogzwanger was. Schijnt volgels geruchten die later kwamen ook niet de eerste keer te zijn geweest, want ook tijdens de eerste zwangerschap van het koppel schijnt Waylon vieze dingen te hebben gedaan.

Eerste reactie Bibi Breijman

Twee kinderen heeft Willem Bijkerk, zoals de zanger echt heet, van Bibi Breijman en zij heeft op vaderdag gereageerd op het overspel van Waylon. Dit deed zij door een serie foto's op haar Instagram Stories te plaatsen waarop Waylon er niet al te best op staat.

Bibi deelt op haar Instagram Stories zondag eerst een kiekje van haar vader met het bijschrift 'Fijne vadervoor die man die er altijd voor mij is'. Vlak daarna plaatste 'Kaboutertje', oftewel voormalig Oh Oh Cherso-ster Bibi een niet al te flatteuze foto van Waylon en hun twee kinderen met daarbij de tekst: 'En dit verdien jij gewoon even deze Vaderdag. Onderga het maar gewoon.' Vervolgens plaatst ze nog een reeks foto's van de vader van haar kinderen, waarop hij niet al te best staat. Bij de laatste foto schrijft ze: 'Dat lucht op.'

RTL Boulevard trekt de conclusie dat het koppel vandaag gewoon vaderdag heeft gevierd alsof er niets aan de hand is, maar wij denken dat dit toch een reactie van Bibi is om te laten zien dat Waylon een grote kl**tzak is. Via.

Waylon's eerste optreden na toegeven overspel: "Het was een gekke dag"

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties