Tijdens eerste zwangerschap van Bibi Breijman ging Waylon ook vreemd

Tijdens eerste zwangerschap van Bibi Breijman ging Waylon ook vreemd

Het gesprek van de dag zijn natuurlijk de demonen van zanger Waylon (42). Zo doken er afgelopen week geruchten op de welbekende Juicekanalen op dat Willem Bijkerk, zoals de zanger echt heet, tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi 'Kaboutertje' Breijman, vreemd zou zijn gegaan. De geruchten bleken waarheid te zijn, want Waylon kwam met een verklaring op zijn Instagram dat hij inderdaad doktertje heeft gespeeld met Jadey Lois, de dame met wie hij vreemd is gegaan.

Niet heel erg netjes van deze dame om alles inclusief screenshots van gesprekken tussen haar en Waylon te lekken, maar daardoor weet Bibi nu wel in ieder geval dat haar vriend niet te vertrouwen is. Maar Jadey is niet de enige dame die naar voren is gestapt om wat te vertellen over het onofficiele liefdesleven van de zanger.

Dame beweert dat Waylon ook vreemd ging tijdens eerste zwangerschap van Bibi

Waylon heeft in zijn verklaring aangegeven dat hij veel spijt heeft van zijn daad, maar daar kun je ook wel je vraagtekens bij plaatsen. Yvonne Coldewijer kreeg namelijk een verhaal binnen van een dame die een ervaring heeft met Waylon tijdens de eerste zwangerschap.

Tijdens eerste zwangerschap van Bibi Breijman ging Waylon ook vreemd
Tijdens eerste zwangerschap van Bibi Breijman ging Waylon ook vreemd

Deze dame had ooit eens gereageerd onder een foto van Waylon en maanden later kreeg ze een bericht van hem. Dit was in een periode dat Bibi op vakantie was in Italie, de laatste vakantie voordat ze moeder zou gaan worden. Het gesprek dat Waylon via DM aanknoopte resulteerde in videobellen, waarbij Waylon met zijn microfoon van vlees en bloed begon te spelen. Conclusie, Waylon heeft waarschijnlijk al veel langer last van zijn 'demonen'.

De hele situatie legt Waylon trouwens geen windeieren op Instagram, maar zo zijn er ruim 6000 mensen die sinds de verklaring van de zanger hebben besloten om hem te gaan volgen op het sociale netwerk. Thumbnail via.

Waylon gespot bij optreden: "Was een gekke dag"

Patty Brard is piswoest op Waylon

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties