Waylon in tranen bij BEAU om The Voice rel

Waylon in tranen bij BEAU om The Voice rel

Er is nogal wat gebeurd de laatste tijd rondom de heertjes Marco Borsato, Ali B, Jeroen Rietbergen, Martijn Nieman en het programma The Voice of Holland. Zal je niet ontgaan zijn en we besparen je even de details. Dat komt vanzelf weer als de aangiftes hun vervolg krijgen en de betrokkenen zich moeten verantwoorden voor hun gedragingen.

Gister was zanger en jurylid Waylon even aan het woord bij BEAU over de hele rel en dat leek hem ook echt wat te doen. Je gaat immers niet voor je lol zitten janken op televisie. Daarnaast deed hij ook een paar prima uitspraken.

“Als het dus blijkbaar zo aan de oppervlakte heeft gelegen, en ik heb dat gewoon niet ervaren. Misschien betekent dat gewoon dat ik een naïeve lul ben en daar gewoon lekker m’n werk kom doen” en “Iedereen binnen The Voice heeft een machtspositie. Van de visagist tot de persoon die jou de koffie komt brengen of tot de muzikaal leider, iedereen. In die positie heb je een verantwoordelijkheid, en heb je met je poten én met je woorden van iemand af te blijven”.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties