Brutale smash-and-grab in Fresno achteraf niet zo succesvol

Brutale smash-and-grab in Fresno achteraf niet zo succesvol

Het is echt schering en inslag met de zogenaamde smash-and-grab methode van stelen in The States. Het concept is simpel. Je loopt met een paar man een winkel binnen, pakt waar je voor komt en loopt vervolgens de zaak weer uit zonder te betalen.

Hoofdkantoren geven winkelpersoneel de opdracht niet in te grijpen bij dit soort misdaad en je hebt een vreemd cirkeltje waarbij de diefjes zich vogelvrij wanen.

Toch verliep dat plannetje voor de 21-jarige Schirell Denise Cummings en de eveneens 21-jarige Reginald Walter Taylornet even anders af. Beide zijn aangehouden na een brutale smash-and-grab bij een vestiging van CVS in Fresno, Californië.

Opvallend in deze is dat Schirell Denise Cummings twee jaar geleden al eens gepakt in na het plegen van een smash-and-grab bij een Dick’s Sporting Goods. Toen was de buit zo een 14.000 dollar aan Nike producten. Ze kwam er toen van af met een spreekwoordelijke tik op de vingers. Dat is in dit geval niet aan de orde. Bail staat op 245.000 dollar voor Cummings. Die blijft dus waarschijnlijk de aankomende tijd achter slot en grendel.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties