Britse man dumpt moeder van zijn 2 kinderen voor Oekraïense vluchteling (22) die hij net kent

Britse man dumpt moeder van zijn 2 kinderen voor Oekraïense vluchteling (22) die hij net kent

Mannen onderling maken er weleens grappen over dat ze graag een Oekraïense vluchteling in de leeftijd van 18 tot 24 jaar op zouden willen vangen in deze moeilijke tijden van oorlog. En dat zouden ze natuurlijk willen doen voor de voor de hand liggende reden.

De 29-jarige Tony Garnett en zijn 28-jarige vriendin Lorna uit de Engelse plaats Bradford hebben dit daadwerkelijk gedaan toen de oorlog in Oekraïne losbarstte. De vluchteling die ze hebben opgevangen is de 22-jarige vrouw Sofiia Karkadym, die in begin mei bij het koppel introk. En dat is toch nog een verhaal geworden.

Tien dagen later al zette Garnett zijn vriendin Lorna, met wie hij twee kinderen heeft, de deur uit. Zo vertel hij in The Sun dat hij al snel enorm close is geworden met Sofiia en met haar een klik heeft die hij nog nooit met iemand gehad heeft.

Sofiia zegt op haar beurt weer dat ze meteen verliefd was toen ze Tony zag. Ze weet dat mensen haar boos zullen aankijken, maar ze zegt ook dat ze zag dat het niet goed zat tussen Tony en zijn vriendin.

De Britse veiligheidsagent Tony is serieus met zijn nieuwe aanwinst, want ze maken al plannen voor de toekomst. Voorlopig wonen ze in bij de ouders van Tony. Ben je bij deze dus gewaarschuwd dat er ook een mooi liefdesavontuur je staat te wachten als je vluchtelingen uit Oekraïne in huis neemt.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties