Agent in Las Vegas niet blij met baasje die hond in de auto liet zitten

Agent in Las Vegas niet blij met baasje die hond in de auto liet zitten

Midden in de Mojavewoestijn is Las Vegas ooit uit de grond gestamd als plek waar dingen mochten die in andere plekken illegaal waren. Begon met gokken, maar zoals dat gaat trekt dat bepaalde mensen en bepaald gedrag aan, dus inmiddels in de bijnaam Sin City wel op z’n plaats. Men ziet Vegas dan ook wel als de speeltuin voor volwassenen in Amerika.

Buiten The Strip, de casino’s en andere vormen van vermaak is Las Vegas ook een van de snelst groeiende steden van Amerika. Wat wel weer begrijpelijk is aangezien er veel werk te vinden is door alle bezoekers die er komen. Al die mensen moeten eten, drinken en ergens verblijven.

Nu is het alleen wel zo dat het in deze plaats vrijwel altijd snoei tot blafheet is. Gemiddeld tussen de 30 en 40 graden met soms uitschieters omhoog. Niet het weer dus waarbij je een hond in een auto op moet sluiten als je zelf even weg gaat… Het is dus begrijpelijk dat de lokale politie niet onder de indruk was van een baasje die dat wel deed met zijn Husky.

De bodycam van een agent aldaar laat dan ook zien dat de diender behoorlijk over de zeik was van dit geintje waarbij de hond het schijnbaar al vrij zwaar had. Geheel begrijpelijk reactie dus van de agent. Het kan maar duidelijk zijn dat je zo een beest niet waard bent als je er zo mee omgaat. Armbandje om en mee dus maar.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties