5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 43 van 2023)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 43 van 2023)

Het kan bijna niet anders dan dat je de komende weken niet kunt klagen over het aanbod van de streamingdiensten, want er staan een aantal nieuwe dingen op en er komen een aantal goede dingen aan. Zoals bijvoorbeeld een nieuwe serie over pillenkoning Ferry Bouman aankomende week, maar natuurlijk ook het derde deel van Lupin. Maar daarna kun je wel weer in een zwart gat vallen en het gevoel hebben dat er niets leuks is te vinden. Dan zeker even dit onderdeel onthouden.

Streamwijzer zet namelijk wekelijks 5 parels op een rijtje die in het archief zijn verdwenen. Hoef je dus alleen maar op te zoeken en aan te klikken en je bent weer een nieuwe serie of film onder de pannen. Makkelijker kunnen we het niet maken, leuk wel. Dus bij deze weer 5 nieuwe parels.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 43 van 2023)

5. Wonder (film, 2017) – HBO Max

August Pullman heeft een aangeboren gezichtsafwijking. Zijn ouders (gespeeld door Julia Roberts en Owen Wilson) hebben hem lang thuis gehouden, maar besluiten dat het nu toch echt tijd is om hem naar een echte school te laten gaan. Maar wordt hij daar wel geaccepteerd? Deze lieve dramafilm wordt door kijkers geprezen: zo belonen ze hem met een dikke 7,9 op IMDb. Je bekijkt Wonder nu op HBO Max en Netflix.

Bekijk direct Wonder op HBO Max 🤩

4. Appendage (film, 2023) – Disney+

Hannah is druk bezig met haar carrière als modeontwerpster, maar de slopende twijfel aan zichzelf begint steeds maar aan haar te knagen. En dan krijgt ze er fysiek last van: ze ontwikkelt ‘The Appendage’, een levensgevaarlijk aanhangsel dat zich voedt met haar negatieve gedachten. Dit is het unieke concept van de nieuwe horrorfilm Appendage, die je nú op Disney+ kunt bekijken.

Bekijk direct Appendage op Disney+ 😱

3. The Curse of Robert the Doll (film, 2022) – HBO Max

Bang voor Annabelle en Chucky? Dan ken je Robert the Doll nog niet. Ooit was deze pop eigendom van een schrijver en schilder uit Key West, tegenwoordig woont hij in een museum in Florida. Je kunt hem wel bezoeken, maar dat is niet zonder risico’s. Robert the Doll wordt namelijk beschouwd als de meest behekste pop ter wereld. Hij heeft naar het zeggen meer dan duizend slachtoffers op zijn geweten: mensen die, nadat ze de pop aanraakten, ongelukken kregen, ziek werden of zelfs stierven. Het verhaal van deze doodenge pop wordt uit de doeken gedaan in de docu The Curse of Robert the Doll op HBO Max.

Bekijk direct The Curse of Robert the Doll op HBO Max 🍿

2. What We Do in the Shadows (serie, 4 seizoenen) – Disney+

What We Do in the Shadows draait om vier vampiers die dromen van totale wereldoverheersing. Voordat ze dat kunnen bereiken, moeten ze zich eerst zien aan te passen aan de gewoontes van de moderne mens. Er wordt gefilmd in een mockumentary-achtige stijl, zoals je misschien wel herkent van de populaire serie The Office. Met een 8,6 op IMDb en een Rotten Tomatoes-score van 98% liegen de reacties er niet om: dit is echt een aanrader. En helemaal leuk: het vijfde seizoen verschijnt deze week.

Bekijk direct What We Do in the Shadows op Disney+ 🧛

1. Sick Note (serie, 2 seizoenen) – Netflix

Ben jij ook nog steeds fan van Ron Weasley uit de populaire Harry Potter-reeks? Dan moet je de serie Sick Note ook zeker zien! Rupert Grint kruipt in de hoofdrol en speelt Daniel Glass, een totale nietsnut die door een onjuiste kankerdiagnose verstrikt raakt in een web van leugens, geheimen en chantage. Naast Grint spelen ook Nick Frost en Lindsay Lohan grote rollen in deze donkere komedie.

Bekijk direct Sick Note op Netflix ✍️

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties