5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 42 van 2023)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 42 van 2023)

Waarschijnlijk ken je het wel, het ene moment zit je net midden in een seizoensfinale van een spannende serie of ram je er een film doorheen, het volgende moment moet je op zoek moet naar een nieuwe serie of film om te kijken, maar is er voor je gevoel niets leuks te vinden. Mocht je in die situatie zitten, dan moet je even onthouden dat wij wekelijks 5 parels op een rijtje zetten.

Streamwijzer duikt namelijk wekelijks in de archieven van een paar grote streamingdiensten en zet 5 parels op een rij. Dit zijn dan series die de moeite waard zijn, maar in het archief zijn verdwenen. Kun je eigenlijk nooit misgrijpen als het gaat om een goede serie die niet zonde is van je tijd.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 42 van 2023)

5. Love At First Sight (film, 2023) – Netflix

Hadley en Oliver ontmoeten elkaar op het vliegveld van New York. Het klikt hartstikke goed tussen de twee en als ze daarna ook nog eens naast elkaar in het vliegtuig naar Londen blijken te zitten, lijkt het voorbestemd. Maar op Heathrow raken ze elkaar kwijt. Lukt het ze om toch nog bij elkaar te komen? De fijne romcom Love At First Sight is volgens veel kijkers een echte aanrader.

Bekijk direct Love At First Sight op Netflix ✈️

4. Scream: The True Story (film, 2022) – HBO Max

Ben jij fan van Scream? Wist je dan ook dat dit verhaal waargebeurd is? De Scream-moordenaar is gebaseerd op de Gainesville Ripper, die eigenlijk Danny Rolling heette. Rond 1990 pleegde hij maar liefst acht gruwelijke moorden. Hij beweerde dat dit allemaal niet zijn eigen schuld was geweest, maar dat hij dit deed omdat hij bezeten was door een demoon met de naam ‘Gemini’. In Scream: The True Story duiken twee paranormale onderzoekers in zijn leven en onderzoeken ze of er daadwerkelijk paranormale activiteiten te vinden zijn in zijn omgeving.

Bekijk direct Scream: The True Story op HBO Max 😱

3. Haunted Mansion (film, 2023) – Disney+

Op Disney+ kijk je sinds kort naar Haunted Mansion. We volgen hierin een vrouw en haar zoon, die naar een statig herenhuis in New Orleans verhuizen. Daar blijken ze last te hebben van een aantal wel heel bijzondere krakers: spoken. Om hen te verjagen wordt de hulp ingeschakeld van een priester, een paranormale expert, een helderziende en een historicus. De griezelige horrorkomedie is alleen door de gigantische sterrencast al een echte aanrader. Zo maken onder meer Jamie Lee Curtis, LaKeith Stanfield, Owen Wilson en Danny DeVito hun opwachting.

Bekijk direct Haunted Mansion op Disney+ 👻

2. Lovecraft Country (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Voor Lovecraft Country op HBO Max sloegen Jordan Peele (regisseur van onder meer Get Out en Us) en J.J. Abrams (maker van meerdere Star Wars– en Mission: Impossible-films) de handen ineen. Dat belooft dus al veel goeds! In de dramaserie zoeken Atticus Freeman, Letitia en Uncle George naar de vermiste vader van die eerste.

Bekijk direct Lovecraft Country op HBO Max 🤩

1. Flack (serie, 2 seizoenen) – Disney+

Robyn is een ‘flack’. Dit betekent dat het haar taak is om haar (wereldberoemde) cliënten te beschermen tegen de harde mediagedreven maatschappij. Ligt er een schandaal op de loer? Dan bel je Robyn op en zij lost het voor je op. Helaas heeft ze niet het vermorgen om ook haar eigen leven op de rit te krijgen. Flack wordt ook wel de Britse Scandal genoemd en is nu op Disney+ te bingen.

Bekijk direct Flack op Disney+ 🎥

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties