5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 18 van 2023)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 18 van 2023)

De bekende streamingdiensten zijn heel erg goed in het schreeuwen welke nieuwe series of films ze hebben, maar als daar niets voor je tussen zit, dan kun je weleens het gevoel hebben dat er niets te kijken is. Natuurlijk is dat niet zo, want in het archief zijn heel veel verborgen parels te vinden die je zeker weer aan je schermpje laten kluisteren. En Streamwijzer zet elke week een aantal van deze parels op een rij, zodat jij gewoon door kunt blijven streamen.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 18 van 2023)

5. The Bank Job (film, 2008) – HBO Max

In 1971 werd er in Londen een bankoverval gepleegd. Criminelen groeven een twaalf meter lange tunnel vanuit een winkel naar een bank en braken op de dag dat daar het beveiligingssysteem werd vervangen in. Naast miljoenen namen ze ook iets veel kostbaarders mee: een aantal pikante foto’s van leden van het Britse koningshuis. En dit kwam ze duur te staan. Dit bizarre verhaal is vertaald naar een fijne misdaadthriller met actiefilmveteraan Jason Statham in de hoofdrol. The Bank Job werd door kijkers en critici goed ontvangen en is perfect voor een luie zaterdagavond op de bank.

Bekijk direct The Bank Job op HBO Max 🤑

4. Fijn Weekend (film, 2023) – Netflix

Onlangs is de Nederlandse romcom Fijn Weekend verschenen op Netflix. We volgen een vriendengroep die na een jaar samenkomt in de Franse Bourgogne om een overleden vriend te eren, zijn as uit te strooien en herinneringen op te halen. Maar als de weduwe ineens met haar nieuwe vlam komt aanzetten, lopen de spanningen behoorlijk hoog op.

Bekijk direct Fijn Weekend op Netflix 🇳🇱

3. True Lies (serie, 1 seizoen) – Disney+

Was jij fan van de actiefilm True Lies uit 1994? Op Disney+ is onlangs de gelijknamige remake van start gegaan. Deze serie volgt hetzelfde principe als de film: Harry werkt als een eersteklas spion voor de Amerikaanse inlichtingendienst, maar zijn vrouw denkt dat hij een saaie computerconsulent is. Hun ingedutte huwelijk komt op zijn kop te staan als ze zijn dubbelleven ontdekt en ook gerekruteerd wordt door de Amerikaanse overheid. Kunnen ze met hun nieuwe samenwerking niet alleen de wereld, maar ook hun relatie redden?

Bekijk direct True Lies op Disney+ 👀

2. Een Man Die Ove Heet (film, 2015) – HBO Max

Dit jaar verscheen de film A Man Called Otto met Tom Hanks op het witte doek en die werd ontzettend goed ontvangen. Toch zijn veel mensen het erover eens: de Zweedse film waar dit op gebaseerd is, is nóg mooier. Een Man Die Ove Heet is gebaseerd op de gelijknamige roman van Fredrik Backman en vertelt het verhaal van de 59-jarige Ove. Nadat zijn vrouw komt te overlijden, wordt hij steeds cynischer. Als er een nieuw gezin naast hem komt wonen, wordt zijn levensstijl echter behoorlijk op de proef gesteld.

Bekijk direct Een Man Die Ove Heet op HBO Max 🇸🇪

1. Alita: Battle Angel (film, 2019) – Disney+

Alita: Battle Angel draait om Alita, een vrouwelijke cyborg die na een ongeluk gered wordt door een dokter en de kans krijgt om een nieuw leven op te bouwen. Van vroeger herinnert ze zich niks, maar ze is vastbesloten om te ontdekken welke geheimen zich allemaal schuilhouden in haar mysterieuze verleden. Deze film werd gemaakt door de legendarische regisseur James Cameron, die ook verantwoordelijk was voor Titanic én Avatar. Dat belooft dus al veel goeds.

Bekijk direct Alita: Battle Angel op Disney+ 🤩

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties