5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 16 van 2023)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 16 van 2023)

De welbekende streamingdiensten zijn heel erg goed in het communiceren welke nieuwe series en films ze uitbrengen, maar de echte aanraders die je zeker wil zijn zijn misschien wel verdwenen in het archief. Nu kun je zelf gaan zoeken en een eerste aflevering proberen, maar wij hebben ook een oplossing.

De website Streamwijzer stelt namelijk elke week een lijstje samen met 5 parels die je gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+. En dat is weer handig als je weer een keer op zoek bent naar een nieuwe serie.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 16 van 2023)

5. Triple Frontier (film, 2019) – Netflix

Netflix-film Triple Frontier is er zo eentje die alleen door de waanzinnige cast al een plaatsje op je kijklijst verdient. Je kijkt hem namelijk niet alleen voor The Last Of Us-acteur Pedro Pascal, maar ook voor Oscar Isaac, Ben Affleck, Charlie Hunnam én Adria Arjona. Natuurlijk heeft de film daarnaast ook nog genoeg te bieden. Het vertelt een bloedstollend verhaal vol spetterende actiescènes over vijf vrienden en voormalige soldaten van de special forces die zich herenigen om een Zuid-Amerikaanse drugsbaron neer te halen.

Bekijk direct Triple Frontier op Netflix 👀

4. Tiny Beautiful Things (serie, 1 seizoen) – Disney+

De verslavende serie Tiny Beautiful Things draait om Clare Pierce (Kathryn Hahn), een vrouw die haar hele leven voor haar ogen uiteen ziet vallen. Haar huwelijk is op de klippen gelopen, haar dochter negeert haar en ook haar schrijverscarrière is in de slop geraakt. Als een oud-collega vraagt of zij zijn adviescolumn niet over kan nemen, ziet ze het dan ook helemaal niet zitten. Want wie is zij nou eigenlijk om andere mensen te adviseren? Na verloop van tijd blijkt dat echter nét datgene te zijn wat ze nodig heeft. De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Cheryl Strayed.

Bekijk direct Tiny Beautiful Things op Disney+ ✍️

3. Mummies (film, 2023) – HBO Max

Fan van animatiefilms? Dan hebben we een leuke kijktip voor je: Mummies op HBO Max. We zien hierin hoe drie mummies uit het oude Egypte in het hedendaagse Londen belanden. Ze moeten op zoek naar een oude ring die is gestolen door archeoloog Lord Carnaby. Kunnen ze hem niet vinden, dan kunnen ze niet terug naar hun huis. Volgens de filmdistributeur is dit een “doldwaze en hilarische reis vol humor en avontuur”, dus dat belooft veel goeds!

Bekijk direct Mummies op HBO Max 🤩

2. Bad Times At The El Royale (film, 2018) – Disney+

Nóg zo’n film met een fenomenale cast. Bad Times At The El Royale is een bloedstollende thriller die het podium biedt aan onder meer Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jeff Bridges en Jon Hamm. Het is het begin van de jaren 70. Zeven vreemdelingen checken in bij het El Royale Hotel, dat op één enkele receptionist na verlaten is. Tijdens één noodlottige nacht leren we dat iedereen een geheim met zich meedraagt… en dat zeker niet iedereen zo onschuldig is als ze lijken.

Bekijk direct Bad Times At The El Royale op Disney+ 🍿

1. The Leftovers (serie, 3 seizoen) – HBO Max

De laatste kijktip die we voor je hebben is het mysterieuze The Leftovers. Deze serie komt van de makers van het legendarische Lost, dus dan weet je een beetje wat je kan verwachten. Het neemt ons mee naar een wereld waarin twee procent van de bevolking ineens verdwenen is. Na deze mysterieuze gebeurtenis probeert iedereen de draad weer op te pakken, maar dat gaat zo gemakkelijk nog niet. Hoewel recensenten en critici lyrisch waren over de drie seizoenen, hebben kijkers de serie nog niet massaal weten te vinden. En daar moet wat ons betreft verandering in komen.

Bekijk direct The Leftovers op HBO Max 😱

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties