vaut 08-04-20Steve Stiffbone

Zo ziet de “Perronrukker” van Wormerveer eruit, wie herkent hem?

Gisteren het bericht dat er in de omgeving van het station van Wormerveer een “Perronrukker” actief is die graag iets van zichzelf wil laten en zijn acties deelt op het internet. Nu wil het feit dat wij social distancing ook heel belangrijk vinden, Tiger King en La Casa de Papel al hebben uitgespeeld op Netflix en Tinderen eventjes uit den boze is. Kortom, we hebben ook wat tijd over. Dus zijn we eens wat touwtjes aan elkaar gaan knopen, want iemand die zijn fluit laat zien in de omgeving van Wormerveer is wel heel specifiek, dus dat werd een zoektocht of we deze viespeuk eens in het zonnetje kunnen zetten. Update: John of Sjon is ook op de hoogte dat hij in het zonnetje staat, want inmiddels heeft hij zijn foto’s en video’s van de bekende site met de hamster verwijderd en ook zijn advertentie op een erotische marktplaats is verdwenen. Update 2: Check ook de tweede update hier beneden.

Als je dergelijke beelden maakt en deelt, dan doe je dit om bekeken te worden. Wat we begrepen was dat deze persoon dit deed op Twitter, maar deze heeft hij gisteren al vrij vlug uit de lucht gehaald. Maarrrr, er zijn een aantal natuurfilm sites die dergelijke acties gewoon als categorie hebben en "flashers" van over heel de wereld laten daar aan elkaar zien wat voor vieze dingen ze uithalen in de trein, bus of op een station. En op de site met een hamster in de naam kwamen we inderdaad een profiel tegen van een Nederlandse flasher die onder andere zijn ding laat zien in de trein, bushokjes en stations. Niet alleen in omgeving Wormerveer, maar ook in de trein naar Amsterdam, in Amsterdam op straat en bij een bus die rondrijdt in Friesland. Dezelfde persoon als in Wormerveer of loopt er nog zo'n goorlap rond in Nederland die ook zijn viespeukerij deelt op het internet?

Foto zonder zwarte vlakken kun je hier bekijken. Let op, beelden wel NSFW.

Deze viespeuk heeft op zijn account ook een serie foto's staan van zijn vieze avonturen in Nederland, maar zoals je wellicht wel begrijpt is schennispleging strafbaar en heeft hij dus niet zijn gezicht op een van de foto's staan. Maar tussen die foto's wel het bewijs dat het om dezelfde Perronrukker gaat, want er staat een foto tussen die ook op het al eerdere verwijderde Twitter account van hem heeft gestaan.

Een foto van deze dame aan wie hij zijn geslacht liet zien stond ook tussen de foto's op zijn verwijderde Twitter account.

En er worden nog een paar dingen duidelijk in die serie foto's en dat is dat deze man ook graag houdt van het spelen met andere mannen. En dus kan het best weleens zo zijn dat de perronrukker vaker op zoek is naar mannen om plezier mee te hebben. En ook daar zijn weer bepaalde sites voor waarmee je kunt zoeken in een bepaalde postcode op gebied en zelfs in een straal van een aantal kilometer daaromheen. En ja hoor, daar kwam het profiel naar boven van een 23-jarig sletje uit Wormerveer. Sterker nog, op de foto's bij zijn advertentie zijn twee foto's die ook staan tussen de foto's op zijn profiel op de natuursite met hamster in de naam. Bingo!

En Zoals ze in Amerika zouden zeggen als ze iemand hebben gevonden: We’ve got him. En dat allemaal met informatie die gewoon vrij op het internet staat en voor iedereen op is te vragen.

Tsja, aangezien hij graag in de belangstelling staat door de acties die hij doet in het openbaar en bij mensen die zoiets helemaal niet willen zien en de hierboven beschreven informatie gewoon op het internet staat zal deze "Perronrukker" er ook geen enkele moeite mee hebben om in het zonnetje te staan en zodat iedereen kan zien wie hij is. Is er trouwens iemand in de zaal die hem herkent?

Update 2: We kregen bericht van de vermeende Perronrukker dat we volgens hem de verkeerde hebben, maar dat zou het verhaal nog waziger maken. Op screenshot van de erotische marktplaats is te zien dat er eergisteren nog ingelogd is. Op deze site stonden twee advertenties, allebei met hetzelfde nummer en dezelfde foto's. Dus deze persoon is eergisteren nog bezig geweest om iemand te vinden via die site. Maar de persoon die bij het telefoonnummer hoort zegt dat ze zijn telefoonnummer en foto bij een seksadvertentie hebben geplaatst om hem een loer te draaien. De foto's schijnen al 10 jaar oud te zijn en afkomstig zijn van een Blackberry die hij ooit is kwijtgeraakt in een trein. De leeftijd bij de advertentie was 23, dus zou hij 13 zijn geweest ten tijde van die foto? Met een hele arm vol tattoos? Prikplaatjes die ook in de weerspiegeling van de zonnebril waren te zien die het nummer gebruikt op WhatsApp? Allemaal iets te veel toevalligheden of wazigheden. In ieder geval hebben de juiste instanties nu een richting hoe ze deze gek van de straat kunnen halen, zoals het IP adres opvragen van het account bij de bekende hamstersite.

Delen op WhatsApp

Bekijk 0 reacties

Facebook

Disqus