Wildwesttaferelen in Groningen met rappe achtervolging

Wildwesttaferelen in Groningen met rappe achtervolging

Het was weer een heftig weekend in Groningen. De politie had er afgelopen zaterdag een hele taak aan om een irritant scooterventje van z’n voertuig af te trekken. Ze hebben de halve vrijdagavond achter die gek aangereden. Het leek het wilde westen wel op de Friesestraatweg in Grunn. Met meerdere politiewagens hebben ze hem klemgereden.

Beetje achtergrondinfo: deze gast op de scooter ‘vertoonde verdacht gedrag’. De politieagenten gaven hem al eerder een stopteken, maar hij koos ervoor om maar zo hard mogelijk het gas los te laten. Ze zijn helemaal over de Westerhaven gesjeesd. Op een gegeven moment hebben ze er maar een agent met sirene achteraan gestuurd. Na een rondje gereden te hebben, hebben ze dit minderjarige knaapje kunnen aanhouden. Geen idee wat hij heeft misdaan, maar als de politie zo achter je aangaat, is dat waarschijnlijk niet omdat je schuin hebt overgestoken, om maar even met opperplisie Ellie Lust te spreken.

‘t Wordt aal gekker’, zeggen ze dan in Groningen. Eerst Winschoten, daarna Pekela en nu zelfs de stad. Nog even en Groningen wordt een levendige provincie.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties