Vrouw in Oeteldonk boos op 11-11 en slaat agent met trompet

Vrouw in Oeteldonk boos op 11-11 en slaat agent met trompet

Iedereen beneden de rivieren is gisteren, op 11-11, weer even uit zijn hol gekropen, want op de elfde dag van de elfde maand wordt gezien als de opening van het carnavalsseizoen. In veel plaatsen in Nederland wordt op die dag de nieuwe prins carnaval bekendgemaakt. Feest dus!

Zo ook in Oeteldonk, wat dus de carnavalsnaam is van de stad Den Bosch. Niet iedereen kan trouwens terugkijken op een leuke dag, want er zal één carnavalsvereniging zijn die waarschijnlijk vandaag en morgen een crisisoverleg heeft. En de oorzaak is te zien in deze beelden, want een aantal oudere mensen kunnen waarschijnlijk niet zo tegen de vele drankjes en kregen het aan de stok met de politie.

En de mannen in blauw besloten over te gaan tot het arresteren van een man en één vrouw is het daar duidelijk niet mee eens. Ze haalde dan ook uit met het enige wapen wat ze tot haar beschikking had en sloeg een agent met aar trompet. Oeteldonk 2023 was LIT en over deze actie zal in Den Bosch nog lang na gepraat worden. Via WhatsApp (06 590 590 72).

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties