Verdachte van de terroristische aanslag Brussel schroeft op straat rustig wapen in elkaar

Verdachte van de terroristische aanslag Brussel schroeft op straat rustig wapen in elkaar

Echt het laatste nieuws uit Belgie is dat Abdesalem L., de verdachte van de terroristische aanslag in Brussel van maandagavond dood is geschoten door de politie. De Belgische autoriteiten bevestigen dat de man om het leven is gekomen bij een vuurgevecht in een cafe in Schaarbeek.

De politie had een tip gekregen dat de dader zich bevond in een café in Schaarbeek, een gemeente in het noordoosten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Na aankomst van de agenten ontstond een vuurgevecht. De politie schoot de man daarbij neer. De dader bezweek naar het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Naast de beelden dat hij het vuur opende en twee Zweden dood heeft geschoten gaan er op social media ook beelden rond die de slachtoffers van dichtbij laten zien. Je bent dus een beetje gewaarschuwd als je zomaar lukraak dingen opent op WhatsApp. Ook gaan deze beelden rond van de 45-jarige Tunesiër die op straat gewoon rustig zijn wapen in elkaar zet. De man verbleef zonder geldige verblijfspapieren in België en werd in zijn vaderland al vervolgd voor terrorisme. Dit gaat wel een dingetje worden in Belgie. Via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties