Trap er niet in: Vrouwen testen hun vriendje met geluid van de Tyla Water Challenge

Trap er niet in: Vrouwen testen hun vriendje met geluid van de Tyla Water Challenge

Jij als jongeman die zijn weg wel weet op social media zal ongetwijfeld wel iets voorbij hebben zien komen van de Zuid-Afrikaanse zangeres Tyla die met haar nummer "Water" hele hoge ogen gooit. Zo kwam het nummer in 17 landen in de hitlijsten terecht en zelfs in de top 10 van de zogenaamde UK Singles Chart. Tyla is zelfs de eerste Zuid-Afrikaanse solo-artiest in 55 jaar die het gelukt is om de US Billboard Hot 100 binnen te komen.

En waarschijnlijk is de zogenaamde Water Challenge van Tyla mede de oorzaak van dat het nummer zo hard gaat. En waarschijnlijk heb jij dus ook Tyla of iemand anders voorbij zien komen die zo'n 'Water' dansje met haar billen doet.

En dat jij het geluid van die video's kan dromen kan ook tegen je werken. Zo is er een nieuwe trend waarbij vrouwen de video opzetten om te zien wat voor reactie hun vriendje geven op het geluid. En sommige herkennen je de video al na de eerste noten. Je bent bij deze dus gewaarschuwd als je het geluid hoort, je kunt weleens getest worden. Laatste dame in de video is Zara Larsson die de Water Dance Challenge doet. Ook niet vervelend om naar te kijken.

Tyla - Water (Official Music Video)

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties