Tiplijn druk met bellers die relschoppers herkennen bij sinterklaasintocht Staphorst

Tiplijn druk met bellers die relschoppers herkennen bij sinterklaasintocht Staphorst

De sinterklaasintocht in Staphorst is toch een beetje een heet hangijzer. Iedereen weet dat de Antizwartepietdemonstranten expres Staphorst hebben uitgekozen om te demonstreren, want wat ze al hadden verwacht gebeurde ook. Er waren relschoppers die de Antizwartepietdemonstranten en waarnemers van Amnesty hebben belaagd bij de afrit van de snelweg A28. Ook een actie die veel te ver ging en waarmee de tegenstanders van de grote vriend van Sinterklaas precies krijgen wat ze willen. Nederland wegzetten als een racistisch land.

Maar de politie moet er iets mee, want dit valt wel onder de noemer ernstige bedreiging en intimidatie. Daarom werden er in de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag beelden getoond van een aantal relschoppers en de vraag of mensen willen bellen als ze iemand herkennen.

Tiplijn niet blij met tips

Een aantal mensen dachten wel de relschoppers te herkennen uit de beelden en deden dan ook hun goede plicht om de tiplijn te bellen. Aan de reactie van de mensen aan de lijn te horen hebben ze meer van zulke telefoontjes gehad bij dit onderwerp.

Beelden in Opsporing Verzocht gedeeld van relschoppers bij sinterklaasintocht Staphorst

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties